Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Internet = dött

Skrivet:    ·  Allmänt

hej hej!

 

Har inte kunnat blogga tidigare än nu. När jag kom hem och skulle göra det så funkade inte internet och jag testade stänga av datan men det funkade fortfarande inte men som sagt, nu funkar det ju.

 

Filmen idag var jätte bra. Jag hoppas att det här inte förstör för er som ska kolla på den men det var ett jätte dåligt slut. Det slutade som att det kommer att komma en tvåa så om det inte gör det nu så blir jag arg. Ha ha i början av filmen så skrek jag och Hanna och varför säger jag inte. För då förstör jag. Tungan ute Nej men asså då blir det inte lika roligt för er att se den. Men jag tyckte filmen var jätte bra och rekomenderar den verkligen. Den var lite läskig ibland men inte så mycket och det var typ inget blod, bara på golvet då men annars så när dom dog så blev dom till aska.

 

Men eftersom att internet va av så hann jag göra min läxa och öva till provet vi har imorgon. Visst är jag duktig Flört

 

Nu ska jagg snart ta och gå och lägga mej igen och sen så imorogn är det vanlig skoldag igen..  åhh, jag som tyckte det var så skönt att sluta halv 11. Det borde vara så typ en gång i veckan. Allt skulle  vara så mycket bättre då. Eller nästan allt.

 

Men... ses snart med bilden på min nya tröja ;)

 

Love ♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo