Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Shopping

Skrivet:    ·  Allmänt
textarea{
background-image: url(http://static2.devote.se/gallery/big/20101102/0e926aa26d63f9af4ac430af6ab3736f.jpg);
border: 1px soDet var kul igår för först så gick vi till MQ och där hittade vi en direkt, först visste jag inte riktigt om det va den som jag ville ha så vi gick till Boomerang (jag tror det var där?) och där hittade jag ingen. Vi åkte upp Vero Moda och där hittade jag en (den som jag har nu) men jag ville kolla lite till ifall jag hittade en ännu bättre. Vi gick tillbaka till MQ för mamma ville att vi skulle kolla på ett par Jeans som hon ville köpa (som hon sen köpte) och då prövade jag jackan igen och då ändrade jag mej och jag ville ha den. Jag sa det till pappa och han skulle då gå till Kassan och betala men sen så sa mamma att han skulle kolla på priset och då va den dyrare än pappa trodde, 1800 kr. Mamma tyckte att det var för dyrt så vi köpte inte den. Sen gick vi till G-STAR ROCK och där så hittade mamma och pappa en jacka som dom tyckte att jag skulle pröva och det gjorde jag. Jag tyckte inte att den kändes så bra, den såg lite kostig ut också enligt mej. Mamma och pappa sa att jag skulle tänka på det (igentligen sa jag det) så vi gick och fikade lite eftersom att vi hade varit på nästan alla klädaffärer. När vi hade fikat så hade jag bestämmt mej för vilken jag ville ha. Den från Vero Moda. Men innan ville jag att pappa skulle kolla vad den andra jackan på G-Star Rock KOstade (vågade inte gå in dit igen eftersom att hon som hjälpte oss med den innan kanske skulle fråga om vi skulle ha den och så, och ja...  Tungan ute)  När pappa kom tillbaka sa han att han inte tyckte att jag skulle ha den längre. Varför????

Igår var vi i Nacka för att köpa en Jacka till mej. Det tog ett tag men tillslut kom vi fram till en jacka med både ett bra pris och den bra. Flört

 

Det var kul igår för först så gick vi till MQ och där hittade vi en direkt, först visste jag inte riktigt om det va den som jag ville ha så vi gick till Boomerang (jag tror det var där?) och där hittade jag ingen. Vi åkte upp Vero Moda och där hittade jag en (den som jag har nu) men jag ville kolla lite till ifall jag hittade en ännu bättre. Vi gick tillbaka till MQ för mamma ville att vi skulle kolla på ett par Jeans som hon ville köpa (som hon sen köpte) och då prövade jag jackan igen och då ändrade jag mej och jag ville ha den. Jag sa det till pappa och han skulle då gå till Kassan och betala men sen så sa mamma att han skulle kolla på priset och då va den dyrare än pappa trodde, 1800 kr. Mamma tyckte att det var för dyrt så vi köpte inte den. Sen gick vi till G-STAR ROCK och där så hittade mamma och pappa en jacka som dom tyckte att jag skulle pröva och det gjorde jag. Jag tyckte inte att den kändes så bra, den såg lite kostig ut också enligt mej. Mamma och pappa sa att jag skulle tänka på det (igentligen sa jag det) så vi gick och fikade lite eftersom att vi hade varit på nästan alla klädaffärer. När vi hade fikat så hade jag bestämmt mej för vilken jag ville ha. Den från Vero Moda. Men innan ville jag att pappa skulle kolla vad den andra jackan på G-Star Rock KOstade (vågade inte gå in dit igen eftersom att hon som hjälpte oss med den innan kanske skulle fråga om vi skulle ha den och så, och ja...  Tungan ute)  När pappa kom tillbaka sa han att han inte tyckte att jag skulle ha den längre. Varför????

 

Jo för den kostade 2999 Kr. Så vi gick upp och köpte den på Vero moda.

 

(Jag berättade inte exact vad som hände mm. för det skulle bli ännu långtråkigare än det här)

 

Sen fick jag ett par hörlurar. Igentligen skulle Alice få ett par eftersom att jag hade fått ett par innan och hon ville också ha men när vi kom dit så fanns inga som hon ville ha så då sa jag att det eftersom att hon gillade dom som var mina förut så sa vi att jag kunde få ett av dom som fanns där nu (På Media Markt) så fick Alice mina. Och så vart det. Dom här fick jag:

 

 

Nu ska jag ta och öva till Franska Provet vi har imorgon och sen vid 20.00 så är det ju Top Model 15.

 

 

 




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo