Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Skor

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Nu har jag varit och köpt skor. Först var vi i Haninge C och kollade på eurosko... den stängde klockan 7 och klockan var typ 10 i och då ska man ju släppa in alla kunder... men iallafall. Det var två där som jobbade just då och den ena skurade golvet. Vi gick först in i första ingången men då så sa hon att det var blött och vi sa förlåt och gick till den andra ingången, där hon då inte hade skrubbat än. Så ena halvan av affären var golvet skurat och andra inte. På den som det inte var det så hittade vi inga skor så då gick vi till andra halvan och då skricker hon typ på oss att det är blött där. Så vi fick lixom inte gå där... men asså vill dom inte sälja skor där eller???  Så vi gick därifrån och var sura på henne men hon får ju skylla sig själv. För lixom om man vill sälja skor så kan man ju vara trevlig och inte kasta ut kunderna för att man börjar städa innan man ska stänga men men...  
Eftersom att man inte fick kolla där så åkte vi till Nacka Forum och kollade på samma affär fast där då... och där var dom mycke trevligare  :P  Och där hittade vi ett par skor.
Hoppas att dom är varmare än dom jag har nu... men det tror jag.
Ha det bra kramar Julia   <33

Väntar på mamma

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Ja just nu så sitter jag vid datan och väntar på att mamma ska komma. Det är så viktigt att vänta på henne för när hon kommer ska vi åka och köpa skor till mig. Mina skor är för kalla så ja eftersom att denna vinter verkar bli en kall vinter så behöver jag varma vinterskor. Jag tror att det typ blir dinsko eller så som vi går till. Sen ska/ vill jag köpa en kalender också, en skolkalender. Men får se om jag gör det.
Ha det bra Kramar Julia <333

Kalender

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Var och köpte en julkalender igår/ choklad kalender. Med Hello Kitty för älskar henne.. eller kanske inte älskar men gillar henne  :P  hon är ju så söt
Får öppna första imorgon  :)
Ha det bra Kramar Julia <333

Ny blogg :)

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Har skaffat en blogg här på blogg.se nu. Får se hur det går.  :P  Jag älskar verkligen att blogga. Bloggar 24 7. Asså hela tiden. Hoppas att ni kommer att gilla min blogg.
Ha det bra Kramar Julia <333

Välkommen till min nya blogg!

Skrivet:    ·  Allmänt

Kram Julizzia

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej!¨
Bara så ni vet mina kära bloggläsare så har jag flyttat min blogg till blogg.se och där heter jag:
www.jullizzia.blogg.se
kram julizzia


jag skriver nästan varje dag på min nya

Flyget (Paris)

Skrivet:    ·  Resor

Hej hej!

 

Alla bilder kommer inte att komma på en gång.. Jag kommer att göra så att jag visar en del bilder varje dag eller nästan varje dag. Idag så kommer det att komma bilder från flyget t.ex.  :)

 

 

Någon som vet var vi ska??

 

 

Detta såg jag från fyget

 

Alice och Julia målar

Hemma (Paris)

Skrivet:    ·  Resor

Hej hej!

 

 

 

Nu är jag hemma igen. Har haft det jätte kul. Va har haft något att göra varje dag. En dag var vi på stan... sen så bröllop och sen har vi varit vid Eiffeltornet med en massa saker. Här kommer en massa bilder men kommer inte att skriva till varje bild för det tar för lång tid och sen ser ni nog för det mesta vad det är.

 

 

Triumfpbågen...  (Stavning)

Sånna gick dom och sålde hela tiden  :P

 

 

Sen åkte vi till en kyrka  :P

Det var en massa duvor vid kyrkan

 

 

 

Dom satt tillochmed på ens armar men jag vågade inte  :P

 

Ja  ... så parkerar man i paris  :P

 

Detta har jag köpt:

 

Ja IOR kanske va lite onödig men han va sååå söt och sen va han på halva priset...  :P

 

Mer bilder kommer imorgon  :)

 

Ha det bra KRamar Julia <333

hoppas ni vill :D

Skrivet:    ·  Julia Says

Om ni vill
att jag
ska berätta
om
festen skriv
då en
komentar om
ni vill det
eller inteSmile


Design