Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dag 3

Skrivet:    ·  Resor

Hej hej!

Idag har vi legat vid poolen hela dagen och badat och solat, eller jag jag har mest legat under en filt och gömt mej för solen. Första dan så när vi kom hit så var jag ute i 1 timme (jag solade knappt utan bada bara å låg i skuggan å ville inte sola) och fick värsta brännan, stark bikirand. Så nu gömmer jag mej för solen för vill inte bli brunare men det är svårt, för kan då knappt bada eller ens gå ut?! Behöver lixåm bara gå ut för att solen ska nå mej. Och jag tycker att jag är lagom brun nu (lite för brun kanske) och har bränt mej bara i ansiktet eftersom att jag inte har kunnat ta någon solkräm där för tål typ inte den vi har till ansiktet. Blir röd av den och så kliar det. :( 
Just nu så ska vi ta och äta. Igår blev det pizza ... Vad ska jag ta idag?

Juste, jag kunde inte blogga mer igår för deras WiFi funkade typ inte.. Dom stängde typ av de eller nått? Men jag köte 3 saker igår och gjorde den här:

Nu ska jag kolla lite i menyn, kommer med bilder å så från igår senare :D

Gästbloggar

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej! Hanna här !

Just nu är ju Julia på Rhodos och hon sa att jag kunnde gästblogga om jag ville så ja, nu sitter jag här och gästbloggar.

Som Julia skrev i förra inlägget så kommer hon blogga på : juliiias.devote.se  istället under semestern... så ni alla får kolla in där nu!

Men jag tror att hon bara bloggar där tillfälligt under semestern ( men är inte säker!) eftersom det inte finns någon iphone app så att hon kan blogga här. Aa jag hoppas att ni förstår.

 Bjuder på en bild ni nog har sett förut :



Haha ...

Ha det bra ... Kramar 

- Hanna

Rhodos stad

Skrivet:    ·  Resor

Hej hej!

Nu ska vi åka ner till stan, Rhodos stad. Tar nog taxi dit, det är billigare än bussen så aa :D Ska kolla om jag hittar en bikini och kanske någon/några presenter å så. Får se vad det blir.

Vårat hotell: 4 sjärnor :D

Ses senare! :D

Käkat

Skrivet:    ·  Resor

Hej hej!

Nu var jag orecis käkat....

Trodde först att spaghettin skulle va torr lr så när ja bestållde men den va perfekt, knsk lite vattnig men så äre.

Nu ska vi snart dra tillbaka till hotellet, blir kanske mer update imorgon (om vi går hit igen.. Det finns gratis internet här så .

Fick nyss en glass :D

.

Ses

 

Kolla in www.juliiias.devote.se för att följa mej i rhodos under veckan

Skrivet:    ·  Julia Says
hej kolla in bloggen för att kunna följa mej nu i rhodos. För kan inte bligga via iphonen på blogg.se för dom har ingen app men de har devote. Så ... Juliiias.devote.se nu under veckan ja kan blogga då men inte me bilder och det kanske blir roligare med bilder. Men ska kanske köpa internet men får se. Hoppas att ni har det bra :D <3

Rhodos

Skrivet:    ·  Julia Says

Hej hej!

Sutter just nu på en resturang i rhodos, rhodos rose garden tror jag att den heter. Kom hit igår . Här kommer några bilder :D

Tidinställt inägg (på flyget)

Skrivet:    ·  Resor
Hej hej!
Sitter just nu på flyget om det inte har blivit någon försening eller så ska det ha lyft 20.00 så nu är vi framme om 4 timmar, så 24.00/00.00 eller 12. Ska kanske kolla på film, lyssna på musik eller läsa eller nått såntdär. När vi kommer fram så ska vi ta en buss till hotellet och sen blir det att sova. Imorgon så ska vi typ bada och sola mm. På tisdag ska vi kanske till Rhodos stad och shoppa !! :D
Jag vet faktiskt inte vilket bolag vi flyger med ??
Hoppas att ni har det bra. Ses imorgon !  :love:

Sitter just nu på arlanda och har precis k...

Skrivet:    ·  Julia Says

img_3278 (MMS)

Sitter just nu på arlanda och har precis käkat/fikat. Har köpt solglasögon, en tidning (FRIDA) å godis mm.. Visar det sen när ja kommer fram eller imorgon. Flyget går typ 8 och vi har nu vart här i ca. 2-3 timmar ... Mamma ville att vi skulle åka vi 12 hemmifrån för vi skulle ju käka... -.- å nu har vi inget att göra, mm ... Det blir väll bara att sitta och stirra i 3 timmar Kul -.- :P  ha dä bra ! :D :love:

Beyoncé - Best Thing I Never Had

Skrivet:    ·  Musik
.            

Idag så :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag åker vi. Nu ska bara jag och mamma först åka till Farsta och köpa några saker och pappa och alice ska till pappas kompis och lämna katten. :D
Hoppas att jag har packat ner allt nu bara, tror det. Och jag har fixat nått tidinställt inlägg. Vi kommer att ha internet på hotellet säger mamma så man får väll hoppas på det. Men jag har iallafall med mej datan så om vi har det så blir det uppdatering där också. :)
Ses ! :D :love:

Igår och idag..

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Igår så var det ju midsommarafton så kunde inte blogga så mycket. Men några inlägg vart det iallafall. Vi hade det bra och firade det som typ alla andra svenskar firar det, dansade runt midsommarstången, åt middag, tårta och bara njöt och hade det kul. Sen så sov stina över, det vart en sen dag (eller ska man säga tidigt?? ) vi gick och la oss 7 / 8.30 imorse och vaknade vid 3 (15.00) Vi var ute med Robin och Kevin hela natten, och sen så kollade vi på film också...
Den var bra, men vi hann inte se hela så vi såg resten när vi hade vaknat och käkat. Sen åkte Stina hem och jag har typ packat och sen varit med Robin och Kevin igen. Jag och Robin typ... bråkade igår men nu är det bra igen. Kommer nog att kännas konstigt att inte va med dom på en vecka. Men det ska ändå bli lite skänt att komma bort men kommer att sakna dom :( :P
C Ya ! :D :love:

Midsommar 2011

Skrivet:    ·  Julia Says

Packat

Skrivet:    ·  Resor
Nu ska jag bara packa ner tandborste och så då men annars så är jag nog klar. Ska till Farsta imorgon innan vi åker och köpa solglasögon och ett par skor.
Bilder från igår kommer snart.
Kram // Julia :love:

Dessies

Skrivet:    ·  Musik
Det ända jag lyssnar på just nu :P :D :love:

Halllooooj!!! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Heheh,... bjuder på dom :P

Bar det inte börjar regna nu då...

Skrivet:    ·  Julia Says

Glad Midsommar! :D :love:

Skrivet:    ·  Julia Says
Tjeeeeenare! :D
Har nu städat rummet och bytt om och så, ska snart gå ut och leta efter någon blomma eller så. Men det finns ju knappt några blommor iår?
Hoppas att ni får en bra dag. Tror inte att det blir så mycket uppdate från min sida men  kanske något. Men kommer att ha kameran med hela tiden såklart :D
GLAD SOMMAR!! :) :love:
- Julia :love:

God natt!!

Skrivet:    ·  Julia Says
God natt då! :D
Nu är själva headern klar nu ska jag bara fixa en massa kodning men tar det på lördag. Imorgon så kommer dom vid 1 så kommer nog inte att hinna innan det men den nya headern är uppe nu iallafall så komemr resten snart. Men det kommer att vara klart innan söndag då jag åker iallafall.
God natt :love:

Sry

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Förlåt för att ja inte bloggade tidigare idag men när jag skulle logga in så gick det inte. Men det funkade på pappas data men inte min och jag hade bilderna på denhär. Men nu är jag ju här iallafall.
Imorgon så är det ju midsommar. Vad ska ni göra då?
Jag ska vara hemma och städa först och sen så kommer några hem till oss. Och sen så ska vi ner till någon midsommar stång vid .. ?? vet inte och sen så aa, har det kul.

Tordag

Skrivet:    ·  Shopping

Duschen nästa...

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu är jag hemma och ska nu ta och ta en dusch. Hann inte imorse och duschade inte igår så.
Love :love:  // Julia :love:

Heeej! Sitter just nu på väg hem från Stan...

Skrivet:    ·  Julia Says

Heeej! Sitter just nu på väg hem från Stan. Åkte först till farsta c men där så hittade jag inte det jag ville ha så då åkte vi till Stan och där så hittade jag det. Shorts och en tröja. Visar sen vad det blev.

Me and U 4-ever :love:

Skrivet:    ·  bilder

Trasel

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Kollar just nu påp den, igen :P :D Men den va ju bra å vi köpte den ju förut och då har man den i 24 timmar så får ju passa på. Ska kanske se på den imorgon igen med Alice.
Just nu så håller jag på att ladda upp bilderna från idag så snart så kommer dom.
Nä nu ska jag ta och kolla lite på filmen oxå.
C ya! :D :love:

Film

Skrivet:    ·  Julia Says
Nu blire film.

Fotografering

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu har vi käkat lite frukost, nudlar och nu så ska vi fotografera lite. Skoj. Hanna sitter just nu brevid mej å är sur. För hon ska börja att bli fotat :P :D Men jag får väll ta och börja så hon blir glad.
SES SEN MED SÄKERT EN MASSA BILDER PÅ LAGER. Kram <333

hjälp... ?

Skrivet:    ·  Shopping
Twisted USA bikini set  i gruppen Badmode hos Style by Tyra AB (BK26r)
Vill ha denna bikini innan söndag (då vi åker till Rhodos) men eftersom det är midsommar på fredag (röd dag då) så kan jag typ inte det. För på Stylebytyra.se kan man köpa den men leverans tiden är 2-5 dagar och mamma tror inte att jag kommer hinna få den innan fredag, så jag fick inte beställa den. Och imorgon är det säkert ännu mer försent. Någon som vet någon affär som har en liknande`??

God natt då Hanna

Skrivet:    ·  Julia Says
Haha ! XD Ja va ska man säga, Hanna somnade nyss på golvet. Bara sådär. Hon skulle göra en sak men så la hon sej ner å nu sover hon :P Hehe. Hoppas att du sovergott. Får nog ta och bädda åt henne. Så får hon lägga sej i sängen :P hehe men jag somnar inte än så det blir nog mer uppdatering senare! :D
C ya!!

Some Pics ! :D

Skrivet:    ·  bilder

Gina Tricot

Skrivet:    ·  Shopping
49 kr st. (REA)


49 kr

just nu : Hanna här

Skrivet:    ·  Julia Says

Tisdag

Skrivet:    ·  Outfits

Farsta

Skrivet:    ·  Julia Says
God morgon! :D
Vaknade vid 9 idag, ska ska möta Hanna vid  farsta halv 12 så aa, måste ju hinna fixa mej och så. Ska gå om en timme ungefär (11) sen så tar jag pendeln eller bussen, vet inte än??
Behöver inte igentligen åka till farsta ... eller jo, måste köpa skydd till iphonen (en sån där plast) för min är sönder. Och sen så har jag inga tröjor :P
SES NÄR JA KOMMER HEM IGEN!! blir nog inte borta så länge för Hanna måste åka vid 2 så.  Ha det bra :D

Designar

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Håller just nu på med en kompis design till bloggen. Är nästan klar med min egna ska bara sätta dit bilder, men har inga just nu (på den här datan) men ska kanske fixa bilder imorgon med Hanna. Hon kom hem idagoch imorgon så ska Hanna komma hit. Skoj :D
Bjuder på två bilder från igår:
Ses <333

Gymmet nästa

Skrivet:    ·  Julia Says
Nu drar jag iväg till gymmet. Man måste ju fortfarande hålla sej i from även när det är lov.
SÅ SES SNART!! :D

God morgon!

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Vaknade faktiskt ganska tidigt idag om man jämmför med tiderna jag har vaknat förra veckan. Vaknade 20  i 11. :O Men ja gick å la mej en timme tidigare också då (vi 2-3 typ? ) Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska åka och träna senare om jag inte svälter då.. finns inget att äta. Har bara ätit ett digestive kex...
Nu ska jag ta och duscha och fixa mej och sen så kanske jag lagar nån mat istället .. om jag orkar? :O
C ya! :D

Just nu...

Skrivet:    ·  Julia Says
.. sitter jag och dricker O´boy och fixar med den nya designen :D

hehehe

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Har faktiskt ingen aning om varför ja la ut det för mej ja. Kollade bara och aa. Hade inget annat att säga så aa. Men hade tråkigt ...
För ungefär en timma sedan så tog jag tag i saxen, borta håret och platta det och började klippa..
Hur blev det igentligen. Och hur klippte jag? Toppade jag bara, klippte jag page (stavning?? ) ??c

Normal vikt

Skrivet:    ·  Julia Says
Normalvikt. Hehehehehhehe

1 vecka kvar

Skrivet:    ·  Resor
Hej hej!
Nu äre bara en vecka kvar tills vi åker till Rhodos. Nästa söndag alltså. Längtar såå. Ska bli skönt att komma bort lite och bara bada och sola och njuta nästan varje dag. Hoppas bara inte att det blir dåligt väder då. Vi kommer att bo ganska så nära havet och typ 5 km från Rhodos stad.
Hoppas att den här veckan går ganka snabbt så att vi åker snart. :P Imorgon så kommer Hanna hem också (tror jag? ) och då kanske vi hittar på nått nån dag och sen så hittar jag nog på så att tiden springer iväg? :P X)

Lady Gaga - The Edge Of Glory

Skrivet:    ·  Musik

Före, efter...

Skrivet:    ·  Julia Says

IKEA

Skrivet:    ·  Shopping
Och sen så köpte vi bilder att ha i ramarna.

Breakfast

Skrivet:    ·  bilder
Ej redigerad

God natt!

Skrivet:    ·  Julia Says
God natt då allihopa.
Är igentligen inte ett dugg trött just nu men ska upp tidigt imorgon... typ 10-11 för ska till IKEA sen. Imrogon så blir det Amerikanska Pankakor till frukost! Muuums! :D:D <3333
Håller på med en ny design nu också, den kanske kommer att bli klar tills imorgon. Ska bara fixa alla koder och sen så ären klar.
SES IMROGON!! :D

<3

Skrivet:    ·  Musik
..

Yellow

Skrivet:    ·  Outfits

LördaG

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Snart så ska vi åka och köpa GOOODIIIS och sen så ska vi till min pappas kusin som fyller 40 idag (jag tror det är idag iallafall ? ) Jag vet inte hur länge vi blir där men ett tag iallafall.
Igår så va jag messt ute. Jag skulle ha uppdaterat mer men fick migrän så gick å la mej vid 11 - 12 för det gjorde såååå ont. Kändes som att jag skulle spy men slapp den biten. Jag kom hem vid 11 typ och när jag skulle hem så gick det inte så bra. Jag skulle gå genom en skog men jag tänkte på så mycket annat sammtidigt så hittade knappt in i skogen och sen så brukar det knappt ta 2 min att komma ut ur den och sen hem till mej men igår så tog det något mellan 10 - 15 min. Gick runt i en cirkel. Jag hade ficklampan på på IPhonen och kollade så mycket på den så såg inte vart och hur jag gick :P Höll på att ramla i ett dike men klarade mej. Hehe. Och jag frös så mycket också, kände knappt mina fötter. Men nu är jag hemma och mår super.
Nu ska jag bara klä på mej och sen så åker vi.
SES SENARE! :D <3

Frukost

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Har precis fixat frukost...
'
Goottttt!! :D
Va inte sugen på frukost idag och sen så äter jag nätan aldrig lunch så tänkte att jag tog lunch till frukost istl, brunch typ. Så nu står jag mej ett tag.
Håller just nu också på att ladda ner phs testveriation i 30 dagar nu. Gratis såklart. Om du också vill ladda ner det så kolla in det  -----> HÄR <------
Så nu ska jag ta och börja på en ny design snart.
C Ya ! :D

Photoshop

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Just nu känner jag för att fixa en ny snyggare och proffsigare design, men då behöver jag mitt älskade Photoshop och skivan är borta och har inte instralerat det på den här datan och min gamla har krashat... så idag/imorgon så är det det jag ska göra. Leta efter skivan :P
För just nu så använder jag picasa och nån gång Pixlr men det är inte lika bra som PS.
Ska böra leta lite nu.
Blir nog nått mer inlägg idag så-...
SES SENARE! :D <3

Kollade nyss in gamla bloggen och hittade bilder från förra året...

Skrivet:    ·  Julia Says
Gud va jag har förändrats på ett år...
Enligt mej iallafall

Heeeeej! Sitter just nu vi skolan och chil...

Skrivet:    ·  Julia Says

Heeeeej! Sitter just nu vi skolan och chillar. Ska snart dra å träffa Robin å Robin. Har precis vart hemma å käkat nudlar, muums :p haha. Sees sen när ja kommer hem igen :D <3

Junie

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu är jag hemma. Har haft sk*t kul. :D Först så skulle jag gå till Bussen och så kommer jag dit och bussen kommer och jag ska ta fram sms-biljetten, ja... ja kollar på mobilen, kol svart. Och den går inte att sätta på så jag går därifrån, jag trycker typ på alla knappar som går men den funka frt inte. Efter ett tag så gick den igång... men då var det ända som syntes på skärmen var det där äpplet och sen att det laddades och det gjorde den i typ 4 timmar så ja, jag fick gå hem och så skulle jag hitta våran hem telefån så jag kunde ringa Nina för jag har hennes nummer där men såklart fanns den i bilen på pappas jobb så jag tog Alices mobil så jag kunde komma till Farsta iallafall (skickade ju sms biljett). Sen så kom jag dit men det var ju inte det lättaste att hitta Nina, så jag ringde pappa så han gick ut till bilen och ringde Nina och sa att hon skulle gå till T banan och möta mej där. SÅ tillslut så blev allt bra. Vi hittade en present, två örängen och ett halsband. Sen så åkte vi från Farsta lite tidigt så vi kom till fram 20 över 5 (skulle va där 6) så vi åkte mer t-bana och sen så gick vi av och väntade då lite utanför huset men sen när Nike kom så gick vi in.
Först så åt vi Tacos och sen så åkte vi till Gubbängen och hyrde film,
Hann bara se Killers för sen så skulle jag hem, men har typ sett halva barnhemmet så det gjorde inget...
och sen så gillar jag inte sånna filmer direkt :P X)
Hehe. Tänkte sova där men pappa hade redan åkt så mm.
Tack för en sk*t rolig dag Junie, Hanna, Nina och Nike! :D <3


Yesterday

Skrivet:    ·  Julia Says

Todays Makeup

Skrivet:    ·  Outfits

Till Junie

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu och laddar ner låtar till Iphonen, t.ex. Swedish House Maffia - Save The Wolrd Tonigt och fest i hela huset mm.
Idag ska jag hem till Junie, hon fyller år på fredag så aa.... innan ska jag möta Nina i Farsta och då ska vi fixa någon present. Tror jag har en ide på vad vi ska köpa men får se vad Nina tycker oxå. Hehe
Vädret idag:
Tittar man bara på marken så ser det ju rätt så skönt ut... men sen tittar man upp och ja, blir kanske inte lika glad längre.
Nu fixa mej, trro jag saka använda lösögonfransarna idag som jag fick av Hanna i födelsedagspresent.

God morgon..

Skrivet:    ·  Julia Says
okej ... det kanske inte är morgon längre men iallafall. Vaknade för typ 2 timmar sen och ska snart ta och städa, vi har ju avbokat våran städerska nu under sommaren för jag vill inte gå upp 6 varranan tisdag för att sen åka till pappas jobb eftersom att städerskan kommer 8. Men nu så ångrade dom sej och ville ta tillbaka henne nu för det var jobbigt att städa men jag sa att dom inte fick och då sa dom att jag fick städa en gång varran vecka och jag gick med på det. Och jag får ju betalt också, lika mycket som städerskan. :D
Önska mej lycka tilld :D ;)

Nu ska jag snart ner och bada. Bloggar jus...

Skrivet:    ·  Julia Says

Nu ska jag snart ner och bada. Bloggar just nu från iphonen så det blir nog ingen bild för det blir dyrt. Och sen så har jag ändå ingen bild? :p hehe. Vaknade vid 12 idag, skönt att få sova och att inte behöva gå upp 6 för att sen gå till skolan, utan istället så vakna när ja vill å sen så göra vad jag vill, ingen skola eller så . oj, nu måste ja dra Ses sen

Just some random pics

Skrivet:    ·  bilder

Badat

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Har precis kommit in. Har varit ute med Robin. Innan var jag och badade med Robin och Robin så har inte hunnit med så mycket uppdatering idag, men det är ju sommar och man kan väll inte sitta inne vid datan hela dan och missa det sköna vädret ute. Man ska ju njuta sålänge det varar. Ska och bada imorgon också, med dom igen tror jag :D :P Imorgon blir nog ganska lik idag bara det att jag inte kommer att vara med Maria.
Imorgon så åker Hanna till Cypern så kommer inte kunna vara med henne men sen när hon kommer hem så :D
Några bilder från tidigare idag:
C ya! :D <333

Hearts in the air

Skrivet:    ·  Musik

Movie tajm

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu hemma hos Maria och bloggar. Vi ska snart ta och kolla på film och äta chips och så. Muums :P  Vet inte riktigt vilken film då... typ någon film från 2009. Jag junde det nyss men kommer inte på nu. hmm...
Jag just nu:
Hopas att ni har det bra. Kram kram
SEES! :D :* <333

Galen glass

Skrivet:    ·  Julia Says

img_8087 (MMS)

Galen glass

Bjuder på dom...

Skrivet:    ·  bilder
Lite sjuka och fula bilder på mej då.. men det är för er  :P
SEES

Lördag

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu vid datan och sover... :P Jag och Hanna somnade någon gång mellan 2-3 och sen så skulle hon upp vid 9 för hennes mamma skulle hämta henne då för dom skulle på någon hund utställning. Sk*t trött just nu... Idag ska jag hem till min moster Maria, mamma och pappa ska iväg på någon tråkig cyckelfest och jag får inte va hemma. Det kanske blir kul hemma hos Maria men jag orkar inte just nu :P Vill vara hemma.
Igår var vi med Robin och hans kompis Adde/Andreas. Vi skulle först ner och bada men vi orkade inte så vi åkte hem till mej och aa... vet nt riktigt vad vi gjorde. Hoppa studsmatta och kolla på tv å en massa andra saker? :P
Här är en liten bild på Selma för typ en timme sen :
SES :D <3

Svar på tal

Skrivet:    ·  Julia Says
Sv: Toppen är från New Yorker :D :) <3
Sv: Haha vet faktiskt inte vem jag saknar? ,  låten hette det så men jag tänkte på Hanna (den handlade ju om vänskap) och aa ....?

MOvie

Skrivet:    ·  Julia Says
Har precis kollat på film och käkat popcorn :P Va ja är nyttig då, Amerikanska popcorn oxå som ja... är typ extra mycket smör på och smakar typ bara smör.
Nu vet jag inte vad jag ska göra?? Orkar inte sova.. kanske bara sitter här vid datan ett tag till.
God natt eftersom att det säkert inte blir någon mer bloggning idag / ??
SEEES! :D <333

Alice i poolen förut...

Skrivet:    ·  Julia Says
Alice - Nu lägger jag mej som en köttbulle som i mammas mage
Jag - okeej??
Alice - Och så rullar jag runt
Jag - ... ?
Alice - och nu ...
Jag - vad??
Alice - så kommer jag ut
Jag - aha?..
Alice - och nu är jag född
VA???

Saknar dej...

Skrivet:    ·  Musik

All About Him

Skrivet:    ·  Musik

Bättre eller sämmre??????

Skrivet:    ·  Om Mej
FÖR ETT ½ ÅR SEDAN
NU
BÄTTRE ELR SÄMMRE??

Sommarlooov! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu är jag hemma igen. Nu är det sommar lov!! :D Så skönt. Har verkligen längtat tills den här dagen, tänk.. nu behöver jag inte vakna tidigt längre för att sen gå till skolan, jag kan sova hur länge jag vill, göra nästan vad jag vill och ja... typ allt, FRIHET.
Det här sommarlovet ska jag åka till Rhodos, kanske till Göteborg och träffa kompisar
och så och sen så ska jag mest bara vara hemma och träffa mer kompisar mm.
Det blir npg ett skönt sommarlov där jag kommer att få sova ut! :D :P
Puss & Kram ! :*

Summer outfit :D

Skrivet:    ·  Outfits

Skolavslutning

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu är jag klar och sitter nu och gör ingenting. Kollar runt lite på FaceBook och så. Idag blir det skolavslutning för mej, kl 9.45 tror jag det var som vi skulle mötas i klassrummet typ och sen så går vi tillsammans ner till aulan och lyssnar på när rektorn pratar  (yay... -.- ) och sen så går vi tillbaka till klassrummet och sen så får vi betygen och sen slutar vi. Och sen är det SOMMARLOV i typ 10 v. !! :D
Dagens outfit kommer ...
Kraaaaam! :D <3

Hemma igen

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu har jag kommit hem igen. Det var helt okej, inte det roligaste men inte tråkigt heller. Nu ska jag snart ta och duscha och föna håret så det blir platt tills imorgon. Vet inte om jag ska ha uppsatt eller inte? Vad tycker ni?
Här kommer några bilder som jag tog igår...

... ?

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu har jag målat naglarna och väntar nu på att mamma och pappa ska komma hem och sen så åker vi in till stan där mammas moster bor. Hennes kusin tar/har kanske redan? studenten. Har ingen aning om hur länge vi blir där men det blir nog inte så länge eftersom att alice ska till skolan imorgon. Det ska jag också då men jag behöver inte gå och lägga mej när Alice gör de :D :P
10 min senare...
Nu kommer dom.. SES, puss puss :* <3

Bättre :D

Skrivet:    ·  Julia Says
För typ 2-3 timmar sen så var vädret dåligt, det regnade och va grått och  nu är det soligt, inga moln och sk*t varmtute.. MAn ska ja väll inte klaga.

Heeetingar! :D

Skrivet:    ·  bilder

Städ dag

Skrivet:    ·  Julia Says
God morgon! :D
Idag är det onsdag och sista dagen kvar i skolan. Idag ska vi städa... som t.ex mitt skåp. Kanske att det måste städas lite... :O
Sen så efter skolan så ska jag hem och fixa lite och sen så åker vi till min mammas kusin (tror det är det?? ) , hon har tagit studenten och ja.
Nu ska jag ta och gå ner till bussen.
SES när ja kommer hem igen :D <333

If everything is perfect you know something ain´t right

Skrivet:    ·  Julia Says

I Found It

Skrivet:    ·  Julia Says
Har letat efter den i typ 2 månader och nu hittar jag den... den har legat i mitt skåp typ hela tiden och jag har kollat där typ 100 ggr men inte sett den?! hur dum får man va??! :P

Ont...

Skrivet:    ·  Julia Says
i huvudet och mår illa. Pappa säger att det kan vara vätske brist så just nu sitter jag i sängen vid datan och Dricker vatten. Typ andra flaskan nu :P
Badade ju idag med klassen och efter det med Hanna. Med klassen badade vi i Nynäshamn (typ?? :P ) och sen med Hanna så badade vi i Farsta stand. Vart inte så många bilder från mej för min IPhone laddade nästan ut och glömde kamerna hemma. Sov hos Hanna och innan mamma kom för att lämna sakerna jag behövde ( :P ) så glömde jag att jag skulle ta med en kamera. Men men.
Imorgon börjar vi halv 10 och då ska vi städa i skåpen och typ skriva någon utvärdering och sen så slutar vi! :D Och sen så på torsdag är det skolavslutning och sen SOMMARLOOOV!! :D :D
Här är ngra bilder från idag som jag hittade på Hannas blogg  :
MObba mej inte...  :P
SES <33

Sverige!!! ♥ ♥ ♥ ♥

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är det ju sveriges National dag.. idag då vi ska hylla vårat vakra land (?? XD ??  )

Stan

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag blir det stan med Filla och Hanna. Får se om det blir nån shopping? Jag ska köpa ett nytt Iphone skal om jag hittar för mina är sönder.. :P Haha å ett av dom fick jag för typ en månad sen och ja.. men det var inge bra kvalitet på den. Vi får se vad det blir för nått skal den här gången då då. Innan har jag ju bara haft me hello kitty och jag har tröttnat lite på att bara ha typ samma skal så det är en till anledning.
Jag ska möta Hanna i farsta och sen så åker vi in till stan där vi möter Filla. :D
Ha det bra! :D <3

Simon = Big Brother 2011

Skrivet:    ·  Julia Says

V. 23

Skrivet:    ·  Julia Says

Vem Vinner BB 2011??

Skrivet:    ·  Allmänt

Juni 4, 2011

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Har inte och kan inte lova heller att det kommer att bli någon så bra update eftersom att det är varmt ute och iallafall så vill inte jag spendera hela dagen inne vid datan. Och sen så orkar jag inte sätta på den hela tiden så den mesta uppdateringen blir nog på kvällen. Och så är jag sur på blogg.se just nu för innan jul så lovade dom att dom skulle fixa en Iphone app till blogg.se så man kan blogga via den, och då som en julklapp men i februari så la dom upp en status på deras hemsidsa om att dom nu har fixat en som dom bara skulle testa den och så och ... den har tfortfarande inte kommit. Hade den kommit så hade det blivit mycket mer uppdatering eftersom att jag då hade kunnat blogat oftare eftersom att jag då alltid haft med den. Men finns den?? nej så därför kan jag inte det?
Och min Juliias.se funkar inte.. har försökt att flytta den till typ myshowroom, wordpress eller så men jag lyckas flytta den men den funkar typ inte... tyvär. Ska kolla igen nu.
Någon som har någon aning om varför den inte gör det?

Kvällen är din

Skrivet:    ·  Julia Says
Japp, sitter och kollar på kvällen är din just nu. Har inget bättre för mej. Har super tråkigt och det finns typ inget att göra. Vet inte vad jag ska göra imorgon heller. Kanske om någon vill göra nått eller så blir jag väll bara hemma.

Rebecca

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag ska jag hem till Rebecca. Ska möta henne vid gullmars kl 1 och sen så åker vi hem till henne och därifrån tar vi cyckeln till Willy´s där vi ska köpa färg. Vi ska färga håret. :D Vilken färg får ni se sen antingen imorgon eller senare idag.
Hqr inte så mycket mer att säga om idag. Vi ska bara ha kul och sen så sover jag där och imorgon tror jag att jag ska på picnic med min faster och min familj å hennes.
SES IMORGON ELLER SENARE IDAG DÅ! :D <3

Grandma

Skrivet:    ·  Musik

Shopping I Nacka :D

Skrivet:    ·  Shopping

ute

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu i soffan och äter en av världens godaste glass.
ÄLSKAR DEEEN!!  :D :P  <3  (L)
Ni borde verkligen testa den :P

Är det bara jag som...

Skrivet:    ·  Om Mej
...inte gillar jordgubbar???
Asså jag hatar dom inte men jag gillar dom lite och kan äta dom och så men jag älskar dom inte... jag tycker att dom flesta smakar surt och så..
Har lagt till en ny kategori också... "om mej" där jag berättar saker som det här och andra saker ni kanske inte visste om mej :D

Design