Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Valborg! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu ska vi snart ta och gå ner till brasan. Vet inte vart den är men tydligen gör pappa det. Sen så kommer Maria, Hjalmar och Krister och då blir det mat. Sen så vet jag inte mer... ska nog fortsätta med designen till bloggen och sen så försöka med det där som jag aldrig klarar! Juste, har ni sett den nya headern, den är nog bara reserv änsålänge, jag håller på med en till så jag har inte bestämt mej än vilken jag ska ha men den andra var så tråkig så ja. Men om ni har någon/några ideér på hur den nya designen till bloggen ska se ut så skulle de va kul om ni kunde berätta.
Men vi ses sen ♥

Shopping idag igen ;)

Skrivet:    ·  Shopping
Dagens:

Fredagens outfit

Skrivet:    ·  Outfits

Lady Gaga - Judas

Skrivet:    ·  Musik

Glass = ♥

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!

Ja som ni säkert ser så sitter jag just nu och mumsar i mej glass. Så gott! ♥ Skulle säkert kunna äta typ 3 till, dom tar slut så snabbt  :(
Snart så kommer mamma och pappa hem och då blir det tacos. Maja kunde inte sova här idag för hon ska på någon fotbolls match men vi ska göra nått nästa fredag istället. Kul.
Imorgon så ska jag och mamma till farsta och byta en tröja och sen så blir det nog att jag byter den mot någon annan. Tror jag vet vilken  ;)
Nu ska jag nog fixa lite med designen.
SES  ♥

Älskar dej!

Skrivet:    ·  Julia Says
God natt då!
Nu ska jag ta och träffa min älskade kudde. Han gillar verkligen mej, han säger det varje natt. Imorgon är det fredag... nästan slut på den här veckan då då.

Hej hej! Har precis varit och tränat och n...

Skrivet:    ·  Julia Says

Hej hej! Har precis varit och tränat och ni sitter jag här i soffan och väntar på att han ska bli klar. Idag har jag gjort 100-150 Situps och sen sprungit och cyklat. Känns bra. Nu så ska vi åka och handla och sen så kommer jag hem igen. Ska ladda ner en massa ny och bättre musik (än vad jag har nu). Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer... Maja kanske ska sova här, vi får se. Men ses <3

Tillbaka igen ;)

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu är jag hemma igen. Vart som sagt inte så mycket bloggning igår eller i förrgår eftersom att jag var med Hanna. Sen så hade jag typ inget att säga eller så.
Idag på matten så hade vi matte prov, eller typ iallafall. Det var ett Quiz på dom senaste 4 läxorna. Jag har absolut ingen aning om hur det gick för mej? Det kändes sådär. Hoppas bara att jag iallafall klarar det så jag inte får omprov  :P
Här kommer några mer bilder från i tisdags:
Nu ska jag ut och äta glass.
SES  ♥

Onsdag

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu hemma hos Hanna och kollar på Glee. Bäst EVER ! :P ♥ Sen så har Hanna judo träning. Idag så slapp vi mer än halva av svenskan för vi fick kolla på Eurovision Song Contest i skolan. Låten får vara på franska eller spanska. Det var final idag så det var elever från andra IES som kom och uppträde, IES i Eskilstua vann. En fransk låt.
Men vi ses  sen  ;) ♥

Hanna ;)

Skrivet:    ·  Julia Says

Mer bilder komemr sen  ;) Imorron tror jag, för nu blir det big brother  ;)
SES  ♥

Dagens Outfit (tisdag)

Skrivet:    ·  Outfits

Svanar

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Förut idag så var vi nere vid sjön och bara kollade och tog kort. Det var skönt. Kände på vattnet och det var iskallt, jag fattar inte hur en del redan kan ha badat?! Men här är några bilder :
SES IMORGON! ♥

Converse ♥

Skrivet:    ·  bilder

Smoothie

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu i solen och dricker Smoothie. Supergott  ;)
Har hittat mina converse också och sen så har jag fått mammas. Hon kan inte ha dom, + för mej  :P Så nu har jag ett par vita och svarta. Och sen så ska mamma snart åka till New York och då blir de mer skor i garderoben.
Ska nu ta och öva på franska läxan vi har till imorgon och sen så vet jag inte riktig... ?  jo kamera sladden.
Ska också börja på den nya designen :D <3

Måndag och solen skiner som bara den !

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Solen är jätte skön, nästan för bra. Jag har en svart tröja idag å det kanske inte var det bästa valet... jag svättas ihjäl ute! Och det blir ju inte så mycket bättre av att hoppa kanske? Men det är kul och jag har inget annat att göra. Jag måste också leta upp min kamera laddare eftersom att den är borta och min kamera har laddat ut, så tills jag har hittat den så får det bli bilder tagna med IPhonen. Det blir kanske inte l´lika bra kvalitet men bättre än inga bilder alls. Sen så ska jag försöka att få min .se att funka. Jag hade flyttat över den och allt men nu så säger dom att den blev misslyckad och att jag behöver aktioneringskoden (igen!!) och jag har redan använt den en gång och nu så kan jag inte få en ny typ. Och just nu så har jag den ingenstans typ? Vad ska jag göra??
Ska gå ut lite nu sen så blir det att fortsätta med att försöka få den att funka.
Här är några bilder på Alice och hennes kompis:

Svar...

Skrivet:    ·  Allmänt
Sv: Ha ha på gympan i förra fredan tror ja de va??  :P  Jag visade den för dej ju?  :P

Bad Uppdate

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Ja, rubriken säger ganska mycket om idag. Vi har köpt en studsmatta  (stavning??) så har vart där och gjort slut på energi hela dagen typ, och säkert samma imorgon om jag inte hittar på något annat. Men jag ska försöka att uppdatera lite mer då. Just nu sitter jag och spelar ett spel (på datan  :P). Inte så jätte kul men jag vill inte sova och har inget annat att göra så, ja.
Imrogn är det ju sista dagen på lovet, så sen så blir det skola igen.. Slutar 5 på tisdag. Vi har Drama övning så ja, ibland måste man. Men det är bara denhär tisdagen. Och sen så på Onsdagen nästa vecka så missar vi en lektion för att vi ska öva. Det är ju bra.
Här är en till bild på lilla Maja  ;)

Maja

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu har lilla Maja åkt hem. Maja är en hund som Hanna passar. Hon fick komma hit lite för Hannas mamma skulle åka och handla och Elin och Hanna är inte hemma, Maja gillar inte att vara själv så hon fick komma till oss.
Det var jätte gulligt för när hon skulle gå så ville hon inte, hon gik tillbaka till sin lilla sov plats och la sej där ;) ♥
SES SEN ♥

Me ♥

Skrivet:    ·  bilder

Kramsången

Skrivet:    ·  Musik
Jag kommer ihåg när den kom. Alla satt typ och lyssnade på den hela tiden och alla skulle ha den till mobilen. Ha ha :P

Dagens Shopping :D

Skrivet:    ·  Shopping
Tröja , H&M 99;-
Linne, BikBok  149;-
Linne, BikBok 149;-
Bikini, Stadium ? kr
Linne, Gina Tricot  99;-
(vart ingen bra bild.. )

Tror jag..

Skrivet:    ·  Julia Says
är klar nu. Jag har nu flyttat mitt domän namn ännu en gång (tror det är 5 elr så  :P ) men nu ska det nog funka. Jag har kollat på ett ställe om hur man gör och dom har visat det steg för steg, problemet är bara att dom hade gjort om på hemsidan så de va lite svårare men jag tror att det ska funka nu. Hoppas det iallafall.
Har ju vart i Farsta idag och jag kommer snart att lägga upp bilder på mina köp.

En liten Sneak A Peak på den nya designen som nu är på G

Skrivet:    ·  bilder
Min kompis håller på att fixa den  :)

Glad Påsk

Skrivet:    ·  Allmänt

God morogn!

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag ska jag försöka att blogga bättre. Det har blivit en ganska tråkig uppdatering nu under veckan men idag så händer saker och sen så ska jag iallafall försöka att blogga bättre igen. Men jag har velat blogga jätte mycket men när jag väl ska börja skriva så har jag inget att skriva om...
Men har precis duschat och ska snart in till Farsta tror jag och kolla. Finns några saker som jag behöver t.ex skor :P
två bilder från i tisdags när ja va me Hanna  :P
SES  ♥

Svenskar ÄGER! :P XD

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittade den på FB..  :
En svensk sitter och äter frukost på ett  café. Vid sidan av honom sitter en norrman och tuggar tuggummi. Ouppfostrat inleder norrmannen:
” Äter ni svenskar hela brödet?”
Svensken låter motvilligt frukosten ligga och svarar:
” Ja, naturligtvis!”
Norrmannen leker med tuggummit i munnen och säger:
” Det gör inte vi hos oss, i Norge äter vi bara det innersta av brödet. Brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs sedan till Sverige.”
Norrmannen frågar vidare:
” Äter ni marmelad till brödet också?”
Svensken svarar lätt irriterad:
” Ja, naturligtvis!”
Medan norrmannen nu högljutt tuggar sitt tuggummi, säger han:
” Inte hos oss, i Norge äter vi bara färsk frukt till frukost. Skalen och resterna samlas i en container,bearbetas till marmelad och säljs sedan till Sverige.”
Nu blir det svenskens tur att fråga:
”Säg mig en sak, har ni sex i Norge?”
Norrmannen ler och svarar:
” Ja, naturligtvis har vi sex.”
Svensken lutar sig över bordet och frågar:
” Vad gör ni med kondomerna efter att ni använt dem?”
” Vi kastar dem!”, svarar norrmannen.
Nu börjar svensken le… sedan säger han:
” Inte hos oss, i Sverige samlar vi alla använda kondomer i en container,
bearbetar dem, smälter dem och säljer dem till Norge som tuggummi.


Hemma igen :)

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu har vi kommit hem igen. Min .se funkar fortfarande inte och jag blir galen snart! Vad är det som inte funkar?! Men ska försöka en sista gång annars... vet jag inte.
Men hemma hos Kraistina och dom så hade vi llite olika tävlingar. Vi målade t.ex ägg. Såhär blev mitt:
Jag vann tävlingen där  :D
Och sen så vann jag alltihopa. Fick mest poäng. Jag vet inte varför men jag HATAR att vinna. Särskillt när man får priser, det är därför jag typ aldrig svarar på frågesport eller så. Jag hatar när man får ett pris eller så, jag vill inte se glad ut för då ... ja jag vet inte?? Jag bara hatar att vinna. Det borde kanske vara tvärt om. ??

Kristina

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Blev väckt av mamma för en halvtimme sen av att det var frukost. Somnade 4 igår. Satt och kollade på Barbie på youtube  :P Ha ha. Blev typ 4 filmer. Idag så har Selma kommit hem. Pappa berättade att imorse när han var ute och gick så när han kom hem så kom Selma springande över gatan och upp i hans knä (han satt på huk och ropade på henne). Sååå gulligt. Och sen så när jag vaknade så ropade jag på henne och då sprang hon upp. ÄLSKAR DEJ! ;) ♥
Nu ska jag städa lite på mitt lilla rum, lovade mamma att göra det igår. :(
SES ♥

Coola brillor eller?? ;)

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu och chattar me kompisar och sitter och kollar på IPhone skal på trdera för att förriva tiden. Ska (försöka) vara vaken till tre eller så för då blir juliias.se klart och då vill jag registrera den så ja, har väntat så länge så just nu hoppas jag verkligen på att det ska funka. Blir GALEN annars. Men det stog att DNS inställningarna var korrekta när jag var klar så det borde bli rätt. Annnars så får man väl göra om det. OM det inte funkar då så ringer jag dom på blogg.se så får dom hjälpa mej  :P
Och så tar jag kort såklart :P  EGO-TIME!
C ya! :) ♥

Selma... :(

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Har precis varit ute och letat efter Selma. Hon är borta. Hon har vart borta sen 2 ungefär. Undrar vart hon är? Hon brukar alltid komma hem ofta och äta och så och håller sej bara runt huset. Men hon kommer nog hem snart. Man får väll hoppas på det iallafall.
Ska ut och leta lite igen snart.
SES  ♥

Nästan klar

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
NU har jag registrerat mej på Loopia.se så nu väntar jag bara på att domänen sk abli klar. Det står att det kan ta upp till 12 timmar tills den har börjat funka. Då när den har det så ska jag bara sätta upp den på bloggen så kommer det funka.
Är stolt över mej själv. :P  Om jag inte hade gjort det själv utan låtit pappa hjälpa mej så hade jag inte ens börjat nu. Men nu är det ju snart uppe. Jag tror att den nya designen ska komma upp till .se-bloggen också.
SES SES ♥

Solen skiner...

Skrivet:    ·  Julia Says
KAN DET BLI BÄTTRE??
Letar just nu efter mina solglasögon. Dom är typ borta? Men solen skiner och ja, kan det bli bättre?
Ska snart ta och gå ut och sola lite, inte för att jag behöver det (jag blir brun bara jag går ut!) men det är ju så skönt ute, bara det att jag får lite ont i ögonen så ska hitta mina solglasögon nu.
Här är några bilder från första sommaren med min WEB CAM :P
Ha ha! Va liten jag ser ut :P  Jag tror det var för 2 år sen.
SES ♥

Jag fattar inte varför alla hatar den!?

Skrivet:    ·  Musik

Person nummer

Skrivet:    ·  Julia Says
Ja, alla här kan ju typ sitt person nummer... är det bara jag som inte kan det?? Jag måste fylla i mitt person nummer för att kunna flytta domänen men jag kan det inte?!  Ja, jag får väl vänta tills imorgon så får pappa hjälpa mej då.
Ska försöka komma på det nu
SES  ♥

Sådär...

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Håller just nu på att få det där med juliias.se ska funka. Det går sådär. Jag trodde att jag hade gjort rätt förut men tydligen inte. Så ja, nu får jag börja om. Men jag ska iallafall försöka få det att funka tills på måndag. Men jag försöker så gott jag kan.
Jag kanske har gjort rätt nu hoppas jag iallafall vi får väl se.

True Love Waits

Skrivet:    ·  Julia Says
Är det någon av er som har en sån ring, en kysk ring  ( tror de heter så?)
Har fixat två bilder på PH nyss...

Ke$ha - Blow

Skrivet:    ·  Musik

juliias.se = På G

Skrivet:    ·  Julia Says
Japp, sitter nu och försöker förstå vart man fixar DNS en på den så den kan flyttas hit. Så nu tror jag verkligen att den kommer att komma upp imorgon.
ÖNSKA MEJ LYCKA TILL  :) ♥

Godmorgon!! :) ♥

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu har Hanna åkt hem...  :(  tråkigt. Får väl hitta på nått att göra idag då. Har ingen aning om vad. Det blir väll att fixa bloggen, redigera bilder, ta kort och photoshop säkert. Kanske att jag är med någon annan kanske. Ska kolla om en som bor nära mej vill göra nått. Vill inte bara sitta hemma hela dagen.
jaa... vi får se. SES  ♥

God natt

Skrivet:    ·  Julia Says
Japp, nu tar jag och Hanna och checkar in sängen. Vi ses  ! ♥

.

Skrivet:    ·  bilder

Ha ha ... ehh... ja va ska man säga?? :P

Skrivet:    ·  Musik

Ny design = klar ♥

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu är vi hemma hos mej. Hanna här lärt mej lite om Photoshop och olika saker man kan göra som jag inte visste. Så nu har jag fixat en ny design. Är inte så super nöjd men det kommer att komma en ny sen till .se bloggen. Jag ska försöka fixa den imorgon och då kommer den att va klar tills på torsdag men jag vill inte lova nått.
Nu ska jag fixa lite mer med designen och så.
SES  ♥

Sisters

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Just nu är jag me min kära syster :D :P Vi ska snart ta och fortsätta med Hannas supersnygga collage med Justin Bieber. Sen så ska vi hem till mej. Där blir vi hela kvällen. Då ska vi sitta och Photoshopa lite och så tror ja. Och ha kul.
Oj, bara en massa EGO bilder. Men idag är jag på EGO humör  :P Men ibland så är det så vi är. Vem är inte det lixåm? :P
Men vi ses sen när jag kommer hem igen ;) ♥

...

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Ska snart åka till centrum där ja ska möta Hanna. Hanna ska fixa sitt pass tror ja de va. Sitter just nu och photoshopar lite. Redigerar lite bilder och så. KOmmer att visa dom sen när jag är klar.
Jag just nu  ;)

Farfar

Skrivet:    ·  bilder

20 grader!

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!

Ska snart ta och gå ut lite. Njuta av solen. Jag har vart ute innan också men ska ut snart igen. Hoppas det blir lika skönt väder imorgon också. Men jag kommer snart igen. Det vart ganska kort nu men det ska bli mer sen. Har ganska mycket att berätta men Alice tjatar på att jag ska komma nu så får väl va lite sjysst (stavning??)
Men ses snart  ;) ♥
P.S. Jag och pappa ska försöka fixa det där med bloggen idag.

3e bilden: En bild på någon i din familj...

Skrivet:    ·  30 Dagar

God morgon! :) <3

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Jag har precis duschat nu och nu väntar jag bara på att pappa ska duscha. Jag är jätte hungrig. Igår när vi var hos farmor så fick vi jätte mycket mat. Först när vi kom dit så var hon inte klar så vi fick lite juice. Sen så
var det förrätt, Crêps med något kött inuti och till så fick vi lite bröd och så. Sen så var det själva maten (varmrätten?) som var lax och potatis med spenat tror jag det var och sen så fick man köttbullar om man hellre ville ha det (då åt jag så jag skulle bli mätt för jag trodde inte det skulle komma mer, jag visste att det skulle bli efterätt men då att det skulle vara det). Sen så vart det lite paus för oss eftersom att farmor satt och pratade
så mycket. Efterrätten blev äppelpaj. Jag tog 1 ½ portion för att de va så gott. Iegntligen orkade jag inte
mer men jag ville ha lite. Nu så trodde jag att det var allt och att vi var klara... men nej, nu skulle det bli lite kaffe med rulltårta! Ha ha jag trodde jag skulle dö. Men gott var det iallafall. Vi började äta ungefär vid 1 och sen så var vi klara vid 5... ja ni fattar. Men om inte farmor had evarit med hade vi nog vart klara
tidigare. Men men. Vi hade kul iallafall. Och sen så åt vi ju inget mer den dagen. Så nu är jag
superhungrig. Nu är pappa snart klar. SES ♥
HOTELFRUKOST NÄSTA!!  :D ♥

Hotellet

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Just nu ligger jag i sängen på vårat rum och chattar med kompisar. Imorgon ska vi upp ganska tidigt.. men det betyder inte att jag ska gå och lägga mej tidigare. Men vi ska försöka att komma härifrån vid 9 och då kommer vi att komma hem vid 1 ungefär. Vi ska stanna till i Gränna och köpa polkagrisar och så. Skoj :D Men jag ska snart ta och sova, men inte nu. Så trött är jag inte. Jag kommer ändå säkert att sova i bilen imorgon.

Kattungarna

Skrivet:    ·  bilder

Jönköping nästa! :)

Skrivet:    ·  Julia Says

img_5043 (MMS)

Jönköping nästa! :) Japp nu har vi precis lämnat Göteborg så nu är nästa stop jönköping. Där ska vi bo på hotel. Idag har vi varit på middag hos farmor och lämnat blommor till farfar och tänt ett ljus. Saknar honom... :( <33   Nu när vi kommer fram till hotellet så lägger jag upp alla bilder jag har tagit på kattungarna och sen på farfars grav.  Ses då!! :) <33  

Erik Saade ♥

Skrivet:    ·  Musik

Götelabog!

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Just nu sitter jag framför brasan hemma hos mina kusiner. Vi har precis varit i stallet och fixat lite. Vädret här är sådär, det är inte kallt men det är mulet och känns ganska trist. Det kändes så tråkigt igår att åka för hemma i Stockholm så var det soligt och jätte skönt och här så var det mulet och ja.. men kul har vi iallafall.
Våra kusiner har också fått kattungar. Jag tror jag sa det igår eller så men nu får ni höra det igen iallafall. Jag har inte fått så bra bilder på dom än men jag ska ta mer snart. Här är en av dom iallafall:

Vädret idag:
Men vi ses sen  :)  Puss Å Kram  :) <33

Goooodiiis!!! Hej hej! Nu sitter vi i bi...

Skrivet:    ·  Julia Says

Goooodiiis!!! Hej hej! Nu sitter vi i bilen och ska snart åka hem till emma och Ida igen. Vi har precis varit på 4-gott och köpt godis. Det är världens bära godis affär. Om ni ska till Göteborg måste ni dit :p dom har jätte gott godis. Ses sen <33

Göteborg, here i come! Japp nu har jag f...

Skrivet:    ·  Julia Says

Göteborg, here i come! Japp nu har jag fått påsk lov och sitter just nu i bilen på väg till göteborg. Där ska vi sova hos våra kusiner. Idag på gympan så stukade jag foten ( jag tror jag har gjort det iallafall?) jag kan knappt gå på foten eller röra på den. Det gör jätte ont. Men jag bloggar nog sen. Ses då!! :))<33

Lol Cam me Juni :D ♥

Skrivet:    ·  bilder

Kan tyvär inte...

Skrivet:    ·  Julia Says
...lägga ut själva videon, det går typ inte än?? fråga mej inte varför. Men den kom ut idag iallafall och den är bara så bäst  :P
Men här har ni länken:
http://www.youtube.com/watch?v=Hl6hkgVlscA

Hos Junie

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!

Just nu sitter jag hemma hos Junie. Hon håller på att slå in ett paket och jag är med hennes supersöta små kattungar. :P Jag har några bilder på dom, visar när jag kommer hem.











Fler bilder kommer  ;) <3

48 frågor :D

Skrivet:    ·  Julia Says
1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Amonemang tjejen  ;) :P
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Nej... 
4. Hur lång är du? 173 tror ja??  :P
5. Vilken är den senaste filmen du sett? hmm... Hur många lingon finns det i världen
6. Hur löd ditt senaste sms? "saknar dej <3 "
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa... de är roligast
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
9. När såg du senast din mamma? typ.. nyss :P
10. Icke godkänt i något ämne? Nepp
12. När vaknade du idag? 20 över 6
13. Vilken är din favoritplats? Mitt rum
14. Vilken plats föredrar du minst? Skolan... 
15. Vem får dig att må bra? Många
16. Hur stor är din säng? Som en vanlig enkelsäng.. :P
17. Var sover du ? I min säng som ligger i mitt rum
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2
19 Var har du bott/bor? Götebrg, linköping, Stockholm
20. Tycker du om kinamat? Vet inte??
21. Tycker du om kaffe? Nepp
22. Vad dricker du helst till frukost? Mjölk
23. Kan du spela poker? Näää  :P
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nää... ? 
25. Vill du ha barn? Tror det... men inte nu :P
26. Kan du några andra språk än svenska? aa... Engelska, franska, lite spanska och sen så kan jag säga              några ord på andra språk :P 
27. Har du någonsin åkt ambulans? Hmmm... tror inte de??
28. Föredrar du havet eller bassäng? Havet... det är mysigast och bäst  ;)
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder :P
30. Kan du rulla med tungan? Vet inte ... kanske?? 
31. Vem är den roligaste människan du känner? hmmm... vet inte??
32. Vad har du för ringsignal? En anka  :P
33. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? aa några  :D
34. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min tröja  :P
35. Kan du byta olja på bilen? ehhh... ne har aldrig testat ens ;)
36. Vilken var den senaste boken du läste? ojojoj.. ja tror de va "vampyrens märke" om jag minns rätt :P
37. Dansar du i bilen? Neee.... inte direkt :D
38. När var du i kyrkan senast? Senast jag var med Farmor
39. Hur många hål har du i öronen? Fyra men vill ta mer :P
40. Har du någon piercing? Nej men vill ta
41. Har du någon tatuering? Nää
42. När slutade du med gosedjur? Inte änn.. jag sover inte med dom då men dom finns i min säng :P
43. Har du pojkvän/flickvän?
44. Har du en bästa vän? aa ...  flera :P
45. Vad är ditt mobil nummer? 0707****** 
46. Vad ska du göra ikväll? Chatta med kompisar :D
47. Har du några syskon? aa...  tyvär :P  ha ha nej men en syrra :D
48. Vill du flytta hemifrån? Ibland :P

15 år

Skrivet:    ·  Musik

Onsdag

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu är jag hemma. Jag har varit hemma ett tag men satte mej precis vid datan. Sitter just nu och chattar med kompisar och ska nog sen ta och göra matte läxan. Sen ikväll/senare idag så ska jag och Alice sälja kakorna som jag har kvar, iallafall försöka att sälja alla.

2a bilden... en bild på dej själv

Skrivet:    ·  30 Dagar

Sådär...

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
just nu så går det sådär det där med bloggen. Vi har hittat ett ställe men då måste man typ köpa ett webb hotell också och då blir det jätte dyrt ( 1300 kr ). Men jag ger inte upp, jag letar hela tiden. Jag hoppas att det blir klart innan måndag iallafall men det tror jag nog.
... men nu ska jag fortsätta att leta lite och sen så ska jag duscha :P

Franskan...

Skrivet:    ·  Julia Says
...Failade jag på. Okej, jag kan nog få G men mer
tror jag inte. Jag pratade inte så flytande och sen kom jag inte ihåg allt.
Jag kunde allt innan vi började men när vi väl satte på inspelnings grejen så vart det tomt. Jag kom inte på!!  Men sen så gick det. Jag kom på det mesta men inte allt.
Sen när pappa kommer hem så ska jag och han fixa så jag får tillbaka min .se - bogg igen. Om vi fixar det idag så tror/hoppas jag på att det ska vara klart imorgon eller på torsdag. Men när det
kommer så som sagt så är det bara att skriva det jag har nu (juliaboudree.blogg.se) så kommer du ändå att komma till min blogg.

Varm Choklad

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu och övar fortfarande på franskan, dricker lite varm choklad och lyssnar på musik.
Jag har/hade ont ihalsen så ville ha nått varm så det fick bli varm choklad. Muums :) ♥

Franska

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu och övar till franska provet vi har imorgon.  Det går ganska bra om jag ska vara ärlig. Okej där ljög jag kanske lite. Jag måste öva in allt och jag är typ sämst på franska men jag ska nog klara det.
Har fortfarande jätte ont i örat men... vi får hoppas att det blir bättre snart.
Men om det inte är detså gåt jag nog till skolan iallafall, måste verkligen göra provet då, annars får jag göra det själv och det blir ju önnu pinsammare då (nu gör vi det i par).
SES SEN ♥

Hej hej ! Har precis tränat nu... Ja mår i...

Skrivet:    ·  Julia Says

Hej hej ! Har precis tränat nu... Ja mår inte så bra så det blev inte så mycket träning men lite vart det. De är jobbigt att andas och så orkade ja inte mer. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma. Jag hoppas att ni som inte kollade in det där inlägget på juliias.se har hittat tillbaka hit. Och den nya kommer snart. Jag hoppas att den är klar senast på fredag. Ses sen när jag kommer hem igen :)

God natt! Godnatt då alla mina små sötno...

Skrivet:    ·  Julia Says

God natt! Godnatt då alla mina små sötnosar. Nu ska jag snart ta och sova ska bara blogga lite. Ni vet ju det om min egna hemsida (juliias.se) det kommer iallafall att ta lite längre tid än vad jag sa. Vi håller just på att letar efter ett bra ställe där man kan fixa en DNS. Jag måste fixa det innan bloggen blir klar. Men vi ska leta mer imorgon. Men vi ses då. Puss puss <3

Me And Hanna Idag :)

Skrivet:    ·  bilder

Denna månad stämmer det ju verkligen!?

Skrivet:    ·  Julia Says

img_2664 (MMS)

Denna månad stämmer det ju verkligen!?

Yeees!

Skrivet:    ·  Julia Says
Yes! Nu är jag glad. Jag hade inte råkat radera det igår. Jag hade bara inte gått in på memory saken så ja, vi började om i onödan. Men det dåliga är att vi är just nu på en jätte svår bana.
'
Okej... kanske inte dom snyggaste bilderna då, men vad gör man??  Man kan ju inte alltid ha bra bilder :P
Nu är vi Chapter 7 dessutom.

God morgon! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Just nu sitter jag och Hanna och tittar på Mimami Ink. Vi sak snart ta och spela lite X-Box. Vi är värsta proffsen. Igår när vi skulle spela det så råkade jag typ radera våran bana som vi hade kommit jätte långt så vi fick börja om. Nu är vi typ på Chapter 3 och vi var tror jag på Chapter 8-9. Men det ska vi nog klara igen. Vi kan ju alla banorna nu som man ska göra och så.
Ja, nu ska vi spela. SES  ♥

Spring Chapter 2

Skrivet:    ·  bilder

Best Ever!! :)).

Skrivet:    ·  Julia Says

img_2818 (MMS)

Best Ever!! :)).

Spring chapter 1

Skrivet:    ·  bilder
Mer bilder kommer  :) ♥

The Spring Is Here

Skrivet:    ·  bilder

Lördag

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag så ska jag hem till Hanna. Först så skulle ja va med Filla men hon kunde inte, hon skulle också få gäster så nu ska jag hem till Hanna. Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem och sen så hoppas jag att han ska hjälpa mej så att jag får min nya .se - blogg. Om jag fixar det idag så kommer det vara klart imorgon.
Sen så ses vi igen hemma hos Hanna  :) ♥

God natt! God natt allihopa! Nu ska jag s...

Skrivet:    ·  Julia Says

God natt! God natt allihopa! Nu ska jag snart lägga mej. Eller jag ligger i sängen just nu och bloggar och smsar me Filla. Vi har faktiskt en viktig sak som vi måste prata om. Men vi ses imorgon. Love u!! <33

Hej hej!!

Skrivet:    ·  Julia Says

Hej hej!!

That Should Be Me

Skrivet:    ·  Musik
Min nya favvo låt :P

Har fått...

Skrivet:    ·  Julia Says
En Egen Tröja!!
Bara måste ha den  :P

Det brinner!!

Skrivet:    ·  Julia Says

Fredagens outfit

Skrivet:    ·  Outfits

Det Brinner!!

Skrivet:    ·  Julia Says

Hej hej!

Idag efter skolan så tände jag, Elin och Hanna på Elins lilla hus.

Jag har filmat också men den kommer imorgon då jag har kommit hem.

Just nu så ligger vi i soffan och kollar på big brother

Ses senare!!

Me today

Skrivet:    ·  Outfits

1:a bilden.. någon du umgås mycket med

Skrivet:    ·  30 Dagar

30 bilder på 30 dagar

Skrivet:    ·  30 Dagar
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden:En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22a bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden:En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Hej hej!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Jag vet att jag förut sa att jag nu har flyttat bloggen men jag tror jag ska ha min .se blogg här istället. Det är ganska svårt att förstå på one.com. Men jag håller nu på att överföra alla mina inlägg.
Så nu kan ni kolla igenom allt jag har bloggat om i hela mitt bloggliv.
SES  :)  ♥

Hemma Hos Hanna Nu :)

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!

 

Just nu är jag hemma hos Hanna. Vi ska snart gå och sälja lite av våra kakor som vi ska sälja för att få mer pengar till klass kassan, jag har sålt två än så länge.

 

Lilla jag och Hanna ♥

 

 

Sen ska jag hem och inte göra nått speciellt. Blogga och prata me kompisar typ smiley

 

Ses Sen ♥ ♥

Torsdag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej! Jag har precis gjort mej klar och nu ska jag snart gå. Jag hinner inte starta datan så det blir inga bilder nu men det gör det när jag kommer hem. Just nu så är det sämsta vädret nu så mitt hår kommer säkert att förstöras av regnet. Hann ju inte me med så mycket bloggning igår för jag hade en massa läxor att göra men nu har jag inga, eller jo jag har franska prov på tisdag men det övar jag bara lite på varje dag. Ses Sen

Dagens Outfit

Skrivet:    ·  Outfits
Jag har letat efter min kamera sladd men hittade den inte så det får bli Web Cam bilder istället smiley


Bio

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Jag sa kanske inte det igår men idag så var jag och några på bio och såg "hur många lingon finns det i världen?" Den var bra och rolig. Vi satt och skrattade (och pratade) jätte mycket, men det va ju kul. Men det tyckte nog inte dom andra. Det va två gånger dom sa till oss två olika par och sen efter när den va slut så fick vi värsta utskällningen (stavning?) Det var två gamla och dom skällde ut mej och en annan så mycket! Vi bara stod där och kollade. Dom frågade hur gamla vi var egentligen och ingen av oss svarade. Sen så sprang vi där ifrån smiley
Nu ska snart jag och Hanna ta och sova.. så tråkigt!!  :(
SES  :)  <3

Pictures To Burn

Skrivet:    ·  Allmänt

Adidas

Skrivet:    ·  Outfits

Kanske inte dom bästa bilderna då men dom får duga för idag smiley



Hemma nu

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!

 

Nu har jag kommit hem. Det har inte blivit så mycket bloggning idag. Men det har ändå inte hänt någonting alls idag. Jag har vaknat och typ chattat me en kompis hela dagen och sen så vid 6 så åkte vi till Maria för Hjalmar fyllde ju år i fredags så då fick vi pizza och glass.

 

Nu hade jag tänkt att jag skulle göra en NO sak som måste göras men jag har inte det programmet som behövs så jag kan inte, men vi har NO imorgon och då kanske vi ska jobba lite mer på dom... hoppas det iallafall. För annars måste jag ju göra den på raster och det är ju inge kul.

 

Men jag kanske kan göra den på ett vanligt A4 så länge?

 

Men vi syns sen smiley

 

Lilla jag just nu: :P

 

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!

 

Nu är det söndag igen och det betyder som vanligt att det blir skola imorgon. Idag har jag suttit och pratat med en kompis hela morgonen och snart så ska vi åka och hämta mamma som har varit i ??? , vet inte vart hon har varit men hon träffat sina kompisar och så.

 

En liten bild från igår:

 

Nu ska vi åka och hämta mamma.

 

SES SEN ♥ smiley

God Natt! :) <33

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!

 

Jag ska inte sova nu men snart och sen tror jag inte det blir mer bloggning idag. Imorgon ska vi på kalas hos min kusin Hjalmar som fyllde år igår och sen ska jag fixa klart några läxor och ja, mer vad jag gör får vi se imrogon.

 

Idag så hittade jag några nya blommor på tomten smiley

Snödroppar och tulpaner. Eller en början på en massa tulpaner. Vi har krokusar också men dom har inte slått ut än så domär inge roliga.

Image Thumbnail Image Thumbnail

Men vi ses imorgon!
God natt! :) <3

Nu har jag städat :)

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!

 

Nu har jag städat hos mina söta små kaniner.

Tog lite söta kort på dom också.

 

Den första är Julle och andra är Sara

 

Hej hej!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!

Sitter just nu och håller på att fixa så att jag får en ???.se blogg

Jag tror den ska heta    Juliias.se

Dagens Outfit

Skrivet:    ·  Outfits

.
Topp- h&m divided;-
Linnen - cubus 69;-
Tights - h&m (finns inte tt köpa längre

1 April

Skrivet:    ·  Allmänt

Japp, det är idag det. Jag har lurat en och svenska läraren och mamma lurade pappa (hon försökte på mej men det gick inte Tungan ute)  Okej såhär var dom... Jag lurade Hanna och Emma om att vi hade Beeptestet nästa vecka istället för denna och de trodde först inte på mej men jag såg jätte seriös ut så sen gjorde dom det. Men sen kom dom på mej. Och våran svenska lärare lurade oss om att skulle göra om våra SPT som vi hade nu i tisdags och i onsdags men inte under skoltid utann efter skolan och alla trodde på det om man säger så, mamma lurade pappa med att hon hade spillt nagellack på handfatet och att det inte gick bort (vårat handfat är nytt) och pappa blev jätte rädd. Innan så hade mamma försökt att lura mej men vem  tror hon att hon ger sej på?!  Tungan ute Ha ha nej men hon sa att när jag kommer hem så ska jag torka alla fönster men ja bara"nee??" och så. Hi hi. Och sen så sa jag att hon skojar. Men bra försök ändå.

 

Idag fyller min kusin år också. Han är ett litet skämt. Jag tror han fyller 7... men är inte säker?? Men vi ska dit på Söndag så då får jag veta.

 

Jag har ju lovat er en överraskining också och den är på G, den är snart klar. Ska göra det sista efter maten.

 


Design