Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Mot Staden

Skrivet:    ·  Julia Says
drar ner till liljeholmen centrum nu för att ta tuben ner till stan. där möter ja johanna och vad som händer sen vet ja inte ;) fick lite fick pengar av mormor så hoppas iallafall på att komma hemm med nått, juuste ! jag har ju inte lagt ut bilderna från veckans shopping men gör det ikväll, ska iallafall försöka komma ihåd de. men ... sees senare !

hej då älskade blogg !

Skrivet:    ·  Julia Says
hej då alla min älskade bloggläsare ! orkar inte vara kvar här längre, om jag skaffar en ny blogg eller så vet jag inte riktigt, kanske de kanske. om ni undrar vad den heter eller så så äre bara att fråga på fb ;)

Är Man Inte Underbar ?! ;)

Skrivet:    ·  Julia Says

Medans mamma å pappa å alice va på friidrotten så stod ja hemma å baka, känner mejj så dukti. Så när dom kom hem stog detta vi dörren ...

hihihi

Skrivet:    ·  Julia Says
aa ???

röööötopp

Skrivet:    ·  Julia Says

drar nu antagligen till coop å ska fixa lite hårfärg. moa fick nyss en kick till att färga håret så ja... å hon har ju ingen kille nu som kan styra å ställa. so GO FOR IT MOA ! ¨

bjuder når VÄÄÄÄLDIGT VACKRA BILDER SÅLÄNGE



JOSSAN

Skrivet:    ·  Julia Says
JOSSAB FÖR ATT DU SKA KUNNA FÅ DITT SKAL KOM JAG PÅ ATT JAG MÅSTE HA DIN ADRESS SÅ TRORU ATT DU KAN KOMMENTERA DEN ELLER SÅ HÄR ?? HAR INGEN MOBIL SÅ KAN INTE MESSA (KOMMER INTE ATT ACCEPTERA DEN ISÅNNAFALL )
KRAAAAAAAAAAAAAAM !! JO

vinnaren !

Skrivet:    ·  Julia Says
tänkte berätta vem vinnaren blev ...
Vinnaren bleeeev ....

"http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=1532
Jag tycker jag ska vinna IPhone skalet för att vi känner varandra och för att jag precis har fått en iPhone 4 och har inte så mycket skal, plus att min månadspeng är slut så jag kan inte köpa något heller!
Artikelnr: id070-126pnk
Puss på dej! ,

Motivation: jag tycker jag borde vinna skalet för att det var fint och för att jag precis har fått min iPhone ganska nyligen. Tycker också jag borde vinna för att jag aldrig har vunnit någon blogg tävling förut, och för att du är såååå snäll Julia, puss på dej !! <3 "

kände för att lägga ut båda motiveringarna jag fick, men grattis Jossan! dittt skal kommer snart att ligga i din brevlåda :)

Neger kaka ?

Skrivet:    ·  Julia Says

Haha huur lyckas maan !

...

Skrivet:    ·  Julia Says

Vinnaren till iphoneskal tävlingen väljs snart ut! Passa på å va me å tävla nu !!

Känns ju bra ...

Skrivet:    ·  Julia Says

Bild från inatt

först kom vi alla från en å samma familj

Skrivet:    ·  Julia Says
har precis hjälp pappa med maten, fick göra eftrerätten som skulle vara nån fruktblandning med vitchoklad som topping som man sätter in i ugnen för att chokladen ska smälta. sen till mat så har pappa fixat något kött inrullat i smördeg, men själv så får jag corn med potatisgratäng :)
inte vart så mycket uppdatering idag men vart ute och åkt skridskor med emma, maja och sofia och alla andra i familjen då. det var ganska kul faktiskt. men ikväll äre ju första uttagningen av melodifestivalen, själv vet ja inte om jag ska se... tycker inte att dte är det roligaste direkt men lär väll bli tvingad att kolla om igår :/  hur ska ni göra?? ska ni kolla?

Forever alone

Skrivet:    ·  Julia Says

Medans alla sitter i soffan sittar ja forever alone på golvet me min lilla dricka å choklad.

Sofia å dom kom nyss.. Skulle dratt ut å träffat robin å kevin nu men eftersom att sofia kom så fick ja inte. Så MÅSTE istället sitta å titta på the voice sverige (hatar verkligen de, så trååkigt! Men mamma tvingar mejj att kolla )

Kiss it goodbye

Skrivet:    ·  Julia Says

Sitter på en stol å tråkar nu ... Har inget å göra, är klar och buSsen går inte förräns 20 i så får sitta här i nåra minuter till å sen dra till bussen. Freda ida vilket betyder föör många lektioner innan lunch... Vi har lunch vi 1 ! Å tänk då om man käkar vi 6 på morronen? Då äre ju skiit många timmar utan mat... Ska gå ut till kaninerna nu så. Blog u later

Skrivet:    ·  Julia Says



Även om saker inte är som jag vill just nu, så finns det en mening med det också

glöm inte min tävling!

Skrivet:    ·  Julia Says
HÄÄÄR !

I REMEMBER

Skrivet:    ·  Julia Says

bare foot cinderella

Skrivet:    ·  Julia Says
sitter i sängen nu å lyssnar på hannah montana och gör de sista på svenska uppsattsen och sen så ska jag skicka den till henne (min lärare). skriver nån argumenterande text om en fantasy bok (twilight ) men det går inget bra för hur argumenterar man med sejj själv !? men tog en liten paus nu för att underhålla er lite. har inte haft tid att blogga så mycket idag för har två uppsattser till imorron, svenskan och no som ja verkligen vill klara men klarar inte no,n !! fattar inte ett skiiit !! :O å ingen hjälper mej :( frågar alla men ingen svarar.
men ska fortsätta nu så... hööörs !! blog u later :love:


Design