Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Big Brother

Skrivet:    ·  Allmänt
Japp, nu är det snart dags... Big Brother nästa!!

Söndag

Skrivet:    ·  Allmänt

Me And My Red Lips

Skrivet:    ·  Allmänt
Okej det kanske inte är röda läppar men det är mina läppar
Ja, fick ett läppstift igår av mamma... rött som ni säkert redan märkt. I LIVE IT ! ♥

One By One

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Har köpt den nya mascaran idag, den kom ju typ ut idag också?? OneByOne heter den. Rekomenderar den verkligen. När man öppnar den så tror man att den ska vara jätte dålig men den tar alla frånsar och dom blir fylliga och fina. Idag har jag, mamma, mormor och Alice varit i stan och shoppat lite. det här köpte jag:
Ja jag vet en del av det jag köpte idag har funnits jätte länge men jag har inte hittat en del saker innan och ja... vill ha dom men nu har jag dom och kalla mej efter om ni vill.

Ny tröja

Skrivet:    ·  Allmänt
Juste glömde säga det då men i förrgår köpte jag en ny tröja:

Mår inge bra :(

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Ska snart ner och äta frukost. Jag känner mej inget bra just nu... igår när jag skulle gå och lägga mej så vart det jätte tungt att andas och nu har jag ont i huvudet och i magen. Men jag vill inte missa skolan idag för efter lunchen så har vi först ett Matte prov/test och sen efter Matten har vi NO test. Det är 10 sidor!!!! Först för typ 5 v. sen så sa han att vi inte skulle ha ett prov om dom där sakerna utan bara ett litet test för att kolla så vi kan det. Sen ändra han sej så att vi inte skulle ha något alls och nu ska vi bara ha ett litet... och om det är det lilla så kan man ju undra hur provet hade varit. 20 sidor?!?
Men nu ska jag ner och äta lite frukost...  hoppas jag känner mej bättre sen.
Love U all ♥ ♥

Hej hej!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej hej! Nu har jag fått min iphone 4, fick Den igår. Är jätte glad, Den äger! Just nu sitter jag och surfar på Den och lyssnar på musik. Bloggar senare igen och ni... Förlåt för Den dåliga uppdateringen men det ska bli bättre nu, lovar <3 kram kram

Hello Kitty ♥

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej hej!

 

Idag när jag hämtade posten vart jag glad, mitt skal till IPhonen hade kommit. Jag som var jätte rädd att det skulle komma på fredag. Då hade jag behövt vänta tills på Fredag att använda min IPhone (för jag vill inte repa den)

 

Såhär ser det ut:

Och sen köpte jag en ny Mascara:
Nu ska jag ta och öva lite SO provet som vi har imorgon. Jag kan det mesta men jag vill vara helt säkert och sen blir det ju Glee  Skrattande
LOVE U ALL  ♥

Dumma data!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Nu sitter jag vid datan och bloggar igen. Pappa fixade min data igår men den är inte riktigt klar än men snart hoppas jag  :P
Nu är det snart skola som gäller och sen efter skolan så ska jag åka och hämta Alice. Bloggar då.
Idag hoppas jag att dagen går snabbt så imorgon också så jag snart får min IPhone 4. Ha ha jag hade räknat samma pengar två gånger så jag saknar 800 men jag får låna av mamma och pappa så länge. Men sen måste jag betala tillbaka  :(  Men det går nog snabbt, jag ska ju jobba på fredag.
SES SEN  ♥ ♥

Hej igen!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej igen! Ville inte blogga så lång förut för det blir så dyrt med mms och jag skickar gratis sms så ja just nu Bloggar jag gratis. :p ja som sagt min dator är ju sönder men pappa håller just nu på att fixar Den, men Den ska nog funka imorgon :) ses då! <3

Hej hej!

Skrivet:    ·  Allmänt

dsc00645 (MMS)

Hej hej! Ligger i sängen just nu och Bloggar. Min dator är sönder men pappa håller på att fixa Den. God natt <3

Köpt

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!

Ja nu har jag betalt för skalet jag köpte igår. Jag köpte det på tradera för 1 kr fast jag ska betala frakten också som är 39 kr. Jag har inte köpt det som jag visade förut utan köpte ett annat som nu var billigare. Kommer att visa hur det ser ut när jag får det.

Jag hoppas att det kommer på torsdag när min IPhone 4 kommer, eller ja då pappa ska åka och hämta den hos han som säljer den (i Kista). Längtar så mycke!!!  Första dan så ska den ju laddas och då ska jag nog också lägga till kontakter och så. Och sen så på Fredan då jag får börja använda den så ska jag sen vara barnvakt men jag kan ju blogga via mobilen säkert någon gång men jag måste ju passa dom också. Men då ska jag ta kort på dom och så så ni får se. :)

Här kommer en bild på Selma i Lördags:


Hej hej!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej hej! Har precis tränat och nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma, han duschar. Jag gillar inte att duscha duschar här så hemma och fråga mej inte varför för jag har inget bra svar. Sen så ska vi nog åka och hämta alice som är hemma hos en kompis och sen så ska vi äta. Bloggar mer sen <3

Sats

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!

Nu är jag hemma. Idag var pappa hemma när jag kom hem. Det var typ några från larmfirman som skulle komma och fixa en sak (våran sensor var för känslig). Men snart ska vi åka till Sats och träna så nu måste jag packa väskan.

BLOGGAR MER SEN ♥

Dagens outfit

Skrivet:    ·  Allmänt

God natt :)

Skrivet:    ·  Allmänt

God natt :) God natt allihopa. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Ville bara blogga lite innan. Imorgon är det ju måndag igen och det betyder ju skola :( men jag ska inte köpa det skalet som jag visade förut utan jag hittade ett ännu coolare , men det e fortfarande med hello kitty men lite annorlunda och mycke billigare. Men nu ska jag sova. God natt! <3

Yeees!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Ja nu har jag köpt en IPhone 4, eller nästan iallafall. Han på blocket som sålde en för 4300 kr har vi ringt och han hade kvitto och allt så pappa ska åka och hämta den på torsdag efter jobbet. Han som har IPhonen nu var inte hemma innan men det gör inget, jag ska snart kolla om jag har vunnit grejen med fodralet, det är 2 timmar kvar så jag har gott om tid. Sen så ska det ju skickas så då kommer det på onsdag eller torsadag.
Är sååå glad. Då blir det säkert mycket bloggning via den.
Men idag när vi var i Port 73 så köpte jag två nya saker.
Ett nytt fodral till mitt SL kort eftersom att mitt förra är sönder:
Och sen en överstryknings penna för min förra är slut:

Har kanske hittat ett nu

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja jag ska kanske köpa en Iphone snart, hittade nyss en på blocket för 4300 kr. Men kanske den e stulen??  Men dom har angett adress och så?  Men jag har hittat ett skal iallafall. Ska snart buda på det. Såhär ser det ut:


Gulligt va??  Det tycker jag iallafall och det kostar 70 kr med frakt.

Nu ska jag öva på franskan som jag har prov på imorogn. Jag kan stava allt men jag vet inte vad allt betyder? Men snart kan jag nog det.

Love Julia ♥

Melodifestivalen!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!
Ja såg ni på melodifestivelen??  Det gjorde jag...  det bästa var att DANNY GICK VIDARE!!!  Han är bara såååå bäst :P
Just nu sitter jag vid datan och längtar tills imorgon för då kanske jag får en IPhone 4!!!!   Längtar så! Då blir det nog mycket bättre uppdatering.
Jag gör en sak till, kollar på skydd till den som dom här typ:
Det ska helst iallafall vara med Hello kitty.
SES SEN  ♥

Bio

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej hej!

Nu ska vi snart åka och hämta Hanna och sen så åker vi till heron city och kollar på Brulesque. Kul kul.



Hoppas att den är bra men många säger att den är det så man får väl hoppas på det bästa.

När jag kommer hem så kommer dagens outfit och en massa andra bilder från idag.

Love Julia <333   ♥

Hej hej!

Skrivet:    ·  Allmänt

Hej hej! Nu sitter jag med hanna och väntar på att alice ska bli klar med träningen, sen när jag kommer hem så ska vi kolla om vi hittar en till plats på bion så hanna kan följa med. Men jag bloggar sen när jag kommer hem. Puss puss <3

Världens sötaste??? ;O ♥

Skrivet:    ·  Allmänt

Design