Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Iphone skal ... ?

Skrivet:    ·  Shopping
Jag ska kanske typ köpa ett nyss skal till iphonen. Jag vet att jag fick ett nytt nyss men aa... det är ju med hello kitty och det är inte kul att bara ha med henne. Så jag sittre just nu och kollar på en massa olika... problemet är bara att jag inte kan bestämma mej för vilken?

Draman

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag är det ju tisdag så vi hade drama sista lektionen. Vet inte varför men jag tror det var för att vi inte har något att göra, men vi gick iallafall ut och sen så gick våran lärare till coop och köpte magnum till oss. Så vi satt ute på fältet och åt glass, lyssnade på musik mm. i en timme.
Just nu så sitter jag ute och steker :P
SES SEN ! :D <3

detta kom mamma hem med från new york ...

Skrivet:    ·  Shopping

Måndag

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag är det sista måndagen i skolan den här terminen. Eftersom att vi är lediga nästa (RÖD DAG) och sen så på torsdag nästa vecka så slutar vi. Sommarlooov! :P Den här veckan så går vi måndag, tisdag och onsdag och sen så är vi lediga torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag och sen så på tisdan nästa vecka så ska vi åka och bada med klassen eller nått annat och sen så på onsdan så ska vi städa skåpen och  sen så på torsdan såå slutar vi ju. :D
Idag så kommer mamma hem från new york också... vem vet kanske man får något? ... :P
Nu ska jag snart dra ner till bussen.
SES SEN! :D <3

God natt!! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
God natt alla små sötisar!! :D
Just nu så ligger jag och emma här vid datan och kollar. Hanna och Maja sover... tråkiga. Hihi :D
Imorgon ska vi kanske till Farsta c... vet nt?? Om vi orkar då. Idag så har vi spelat in en failad film. Vi orkar inte mer och vi är inte klara och den ska vara klar på månda.. ja vi får se om vi lyckas. :P=
Min fina hand just nu : ... :P
ses imorron! :D
Love U <3333

I do anything for u

Skrivet:    ·  Julia Says

Violin

Skrivet:    ·  bilder

fest i hela huset! .:D

Skrivet:    ·  Julia Says

Blått

Skrivet:    ·  Shopping

Några bilder från i söndags

Skrivet:    ·  bilder

Price tag

Skrivet:    ·  Musik

Jag och min...

Skrivet:    ·  Julia Says
Fina och älskade arm: !!
Och för er som har lite sämmre syn och för er som tror att ni inte kan läsa det så står det ERIC SAADE på hela armen och handen  :P :D XD
Haha.

BB

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu med Hanna och kollar på BB/BigBrother. Vi ska snart ta nått och äta tror ja.
Just nu har jag en massa bilder på lager... 501 för att vara exakt, orkar inte ladda upp dom nu tror nog att några kommer imorgon och sen så nån kommer nog nu och å.
Det här är det jag hade på pannan :
Ha ha fixade mitt pennskrin igår...
.. va tycks??  :P
SES SEN <33

Vi lever!! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
För att läsa mer om det tryck då på bilden :) <3

God morgon!

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Har precis vaknat nu och ätit frukost. Mamma väkte mej vid 6 idag för dom skulle till Arlanda och nu så är dom nog på flyget tror jag? Eller jag vet inte. Kanske snart.
Igår var helt okej igår. Fört så var vi ju på dopet för min lilla kusin Axel. Sen så åkte vi hem till dom och där fick vi mat och tårta.
Efter det så Åkte vi in till stan där min moster Marita hade "kalas" eftersom att hon fyllde 50. Jag vet inte om det var igår eller om hon redan hade fyllt 50?
Såklart så när jag behöver bilderna så funkaar det inte. Den säger att det inte finns några bilder på den så ja, fpr försöka mer så kanske det kommer några bilder snart.
Här är iallafall en bild från igår när vi kom hem.
SES SEN  <3333

Dop

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Har precis klätt på mej och sminkat mej och nu är det bara håret kvar. Sen så ska vi till nån kyrka där min kusin Axel ska döpas. Sen så ska vi till min moster som fyller 50 idag (tror det är idag iallafall)
Sen så ikväll vet jag inte riktigt vad som händer?? Jag ska nog sitta i min säng och hoppas på att vi inte kommer att dö idag.

Lördag

Skrivet:    ·  Outfits

Är det bara jag som tror på...

Skrivet:    ·  Julia Says
att jorden kommer att gå under på lördag??
Jag tror på det men ändå inte.... det känns lite som det eftersom att det står i bibeln. Han den där gubben som säger det har ju sagt det innan men ... ja? Jag vet inte? Jag vill inte att det ska hända då.

Shopping! :D <3

Skrivet:    ·  Shopping
Hej hej!
Har kommit hem nu. Åkte till fartsa efter skolan med Hanna för jag behövde köpa en tröja, eftersom att jag inte har några utan går i samma kläder typ hela tiden.
Här är dagens shopping då:
GINA TRICOT - 249 kr
H&M - 49.50 kr st.
Japp, det var dagens lilla shopping.
C YA!!  :D <3

Noooo..... På lördag kl 18:00 ???

Skrivet:    ·  Julia Says
Bilderna är tagna från Kissies blogg....  VILL ABSOLUT INTE ATT DET SKA HÄNDA... NU NÄR ALLT BÖRJAR GÅ BRA JU...  ;(

Mormor

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!

Just nu är mormor här. Hon kom nyss. Fick en present av henne också...
Hemma gjort  XD  Haha nej men hon har faktiskt gjort den själv. Jag sa att jag ville ha en sån i vintras/sportlovet och hon har nu gjort en :D
LOVE IT ♥

Eriiiic!!! :D <3

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!

Sitter här just nu ocg tittar i min fina nya tidning :D
Ja...  så snart har ja ett nytt rum, okej kanske inte helt nytt men asså nya väggar  XD   :D
Nu ska jag plugga mer till No:n imorgon.
Här kommer en dagens låt bara:
Diggar deras dans  :)
SES  <33

Hej hej!

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter just nu hemma hos Hannas pappa och läser högt för Elin :D Det var ganska kul på grönan igår. Vi åkte den nya Twister och blå tåget som dom har gjort om. Jag tog lite kort och sen så spelade jag in när vi åkte blå tåget, ni får se och höra allt sen när jag kommer hem.
Igår så vann azerbajdzjan och Sverige / Eric kom 2:a eller  3:a (kommer inte ihåg :P :O ), Han låg etta jätte länge men sen när typ hälften av alla länder hade sagt sina röster så kom azerbajdzjan upp i ledningen. Vi fick 1 12:a, önska att dom slutade med röstningen när Eric låg etta... men vi låg etta och tvåa efter det men klarade oss inte till slutet.
I fredags så fick jag en till födelsedags present av mamma och pappa. Den var försenad så den kom då men det gör inget .
Men det står inte majsan på den utan Julia. :D
SES SEN  ♥

ERIIC SAAAAAADE !!!!! :D <333333333

Skrivet:    ·  Julia Says

ERIIC SAAAAAADE !!!!! :D <333333333

Sitter just nu med hanna och elin och koll...

Skrivet:    ·  Julia Says

Sitter just nu med hanna och elin och kollar på eurovision song contest. Väntar på eric saade !! :D <33333 snart så ;D bilder och så kommer imorgon då ja kommer hem. Blev ett ganska kort inlägg nu då men jaja. Ses <3

Fredagen Den 13

Skrivet:    ·  Julia Says

Orientering,...

Skrivet:    ·  Julia Says
är ingenting för mej, Emma, Maja och Hassan. Vi började 12 och skulle vara tillbaka halv 1 och vi var tillbaka halv 2. Ja vad kan man säga? Vi gick fel, vi gick på rätt spår men hittade inte ut ur skogen, och sen så, ja men tillslut hittade vi till en väg som vi gick på. Vi försökte få hjälp men ingen ville hjälpa oss. När vi kom så hade alla gått och nästa klass skulle precis börja när vi kom. :P Vi hann inte äta så ja, var ganska hungrig för när vi kom tillbaka till skolan så började vi om 10 min så ja. Men ja lever ju nu  :P

Nu ska jag ta och fixa lite till imrn då jag och Hanna och kanske en till ska till grönan. SKoj. Sen vet jag inte vad som händer det är ju EUROVISION SONG CONTEST och då ska jag sitta i soffan och hoppas på att Eric Saade vinner! :D  Han gick ju visare igår så ja  :P <3
C Ya! :D <33

Eric Saade!! :D ♥

Skrivet:    ·  Julia Says
Han sjön nyss i Eurovision son contest (semi).. han måste gå vidare till finalen!!  :D ♥ ♥

Dumma .se

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!

Sitter just nu och ska fixa med datan, ska ladda över dom bilderna jag vill ha här och så. Och sen så försöker jag fixa juliias.se men om jag säger såhär.... DET GÅR SÄÄMST! den funkar ju inte? Kommer säkert aldrig att klara det.
Men ska också plugga till franskan som jag ska ha imorgon och så till No provet på måndag. Juste... jag har gjort ett omprov idag på musiken (det var något som jag inte hade fyllt i och det var ett av målen för 7:an att kunna det, så ja ) och när ja var klar, så lämnade jag in, jag gjorde inte den sista som var för MVG och så läste hon igenom och gjorde tummen upp... de borde väl betyda att jag klarade det? eller? :P :D
Nu blir det nog att plugga och sen så fixa datan.
C YA!!  :D <33

Drama

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag har vi uppvisning för föräldrarna och för dom som vill komma, har ingen aning om hur det kommer att gå.? Jag kan alla mina repliker men är inte helt säker på när jag säger dom eller när jag ska in men bara jag har ett manus vid mej hela tiden så klarar jag det nog. Så eftersom att vi har uppvisningen idag så måste vi öva ganska mycket så ja, vi kommer att öva 12-6 och sen vid 6 så så har vi uppvisning :O
Jag har inte någon aning om vad jag ska ha på mej idag heller? För jag ska ha jeans sen men är det inte lite varmt att ha det nu? Vi får se.
Nu ska jag bestämma kläder då, ses ikväll igen... kanske att det blir någon sms bloggning? vem vet? :P :D

Mina presenter

Skrivet:    ·  bilder
Jag tror det är två paket som kommer sen, ett Iphone skal och en zipperall  :P

Hemma

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter här vid datan just nu. Har precis kommit hem. Nu ska jag plugga mer till franskan som jag tror att jag ska göra om på torsdag om jag hittar nån bra tid? :P Sen så kanske jag och pappa cycklar ner till sjön och kanske att årets första domm blir av också. Ska också ta och fixa bilder på mina presenter  :D
SStiliga lilla jag just nu  :  :p
C ya!  :D <3

NU ska det bli rätt...

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Det har ju blivit ganska många inlägg som ni kanske sett, om samma sak också men det var för det inlägget jag skrev först kom aldrig upp så gjorde nya å nya men nu ska det ju funka igen elller??
Igår så fyllde jag ju år så fick några presenter iallafall, kommer att visa vad när jag kommer hem. SLutar 5 idag för har drama, men det gör inget.
Nu ska jag snart ta och gå till bussen, sen till skolan såklart. Men det är jätte kontigt för det är som att tiden inte går för jag vakna 20 över sen så somnade jag om och vakna igen av att mamma ropa, och då hade det bara gått tre minuter??  Sen så har jag gjort iordning mej och allt på 10 min?? Som igentligen brukar ta typ 15-20? Men ja, det spelar ju ingen roll för nu hannn  jag ju blogga.
Fick bli en radom bild på mina converse  :P
Men VI ses sen ♥ ♥

Snart så .. Blir ja 14 ! :D om ungefär 47 ...

Skrivet:    ·  Julia Says

Snart så .. Blir ja 14 ! :D om ungefär 47 min ;) typ 5i 12. nu ska jag ta och sova iallafall. Syns imrn ;)<333

Äntligen :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!

Ja, ingen uppdate i helgen, blogg.se har inte funkat. Men nu ska det göra det.
Här är presenetrna från igår:
Bilderna på det jag fick idag kommer imorgon för jag hade tydligen glömt att stänga av min kamera inatt så den har stått på tills nyss typ så ja. Men jag har iallafall fått en ny data som jag sitter vid just nu. Jag övar sammtidigt till ett franska prov som jag har omprov på imorgon. Jag har tills på fredag på mej annars så skickar han hem en lapp så ja, imorgon har jag ändå lång rast så då ska jag komma.
SES SEN SKA ÖVA LITE NU  Puss puss  <333

Måndag!! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Det gick inte att blogga igår så ja, men här kommer gårdagens presenter  :D
Nu ska snart jag och Hanna ta och gå till bussen och sen blir det skola. Efter skolan blir de kanske farsta, fick typ 1000 kr och 300 på H&M så där blir de säkert nått. Vi får se sen.
SES ♥

Dagens Presenter :D

Skrivet:    ·  bilder

Dagens Presenter :D

Skrivet:    ·  Julia Says

Tårta! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!

Nu har jag och Mamma precis bakat klart. Det blev tårta den här gången. Okej, vi kanske inte bakade så mycket, botten och det hade vi köpt men vi gjorde de innuti och utanpå. :D Vill inte visa än hur den blev. Det får bli sen.
Här är ett litet smakprov iallafall : :D
Nu ska jag städa lite på rummet och fixa lite med min dörr :D <3
Vi ses sen  ♥ :D

Söndagens Outfit

Skrivet:    ·  Outfits

Rulltårta

Skrivet:    ·  Julia Says
hej hej!
Förut så bakade jag och farmor rulltårta ju, och den blev sådär, farmor råkade att bränna den men den smakade gott iallafall. :D
Älskar SMöööörkrämen!! Det bästa typ.
Imrogon så får vi gäster efetrsom att jag fyller år på måndag :D
Men ska försöka att hålla bloggen uppdaterad så mycket jag kan då. Har inte blivit så mycket idag och igår.
sES  ♥

A flower is Unique just like u

Skrivet:    ·  bilder

Tjenare! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Nu sitter jag här vid datan igen. Känns skönt :P  Idag har vi ju badat inomhus och imorgon kanske det blir ute, om jag vågar  :D Jag och farmor har bakat och sen så har jag hoppat på studsmattan typ hela dagen. Sen vid åtta så börjar ett program och då är Justin Bieber med så det blir de då.
Nu ska vi äta upp våran rulltårta, bilder kommer. Promise.
SES   ♥

Hej hej! Nu är vi på väg hem. Jag, farmor ...

Skrivet:    ·  Julia Says

Hej hej! Nu är vi på väg hem. Jag, farmor och Alice har varit och badat på eriksdahlsbadet, var inte alls sugen på att bada så de va sådär. Men ja lägger ut lite bilder från igår sen när jag kommer hem. Ses ;)<3

Maja

Skrivet:    ·  Julia Says
hej hej!
Vart ingen bloggning idag, har vart med Maja hela dagen och ibland så måste man ju vara lite scocial, haha jag ramlade av studsmattan 2 ggr.
Bilder och så kommer imorgon. Nu ska vi nog bara slappa och snacka lite innan vi somnar  :P
SES IMRN  ♥

So

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter här vi datan och skriver... har So prov imorgon (om bibeln) så ja, övar. Alla vet redan vad som kommer att vara på provet, vi har fått det så ja  ;) Det är typ en ändå stor fråga. Man ska berätta om vad man tror osv. Jag vet inte riktigt vad jag tror på? Jag inte direkt att det var Gud som skapade jorden och att det var Eva och Adam som var dom första människorna på jorden, asså jag tror mer på att det typ var atomer som utvecklades å blev till ..  aa ni fattar nog. Jag tror lite på Jesus, men kanske inte att just Gud är hans pappa. Jag tror nog att han har funnits.
Nu ska jag skriva lite mer.
♥ SES  ♥

Skrivet:    ·  bilder

Onsdag :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag vi 12 så hade vi drama, vi missade Svenskan. Den ända scenen vi gjorde var 14 och sen så gjorde vi då 1 och 2... och jag är med i 7, 8, 9 och 11, det var såå tråkigt att bara sitta där bakom gardinen och titta men sen så tejpade jag Adems sko och han min. :D Jag hade det tills jag kom hem. :P
Nu ska jag snart åka till Gymmet och satsa :P
SES SEN  ♥

Tisdag =...

Skrivet:    ·  Julia Says
Bock
Hej hej!
Japp, nu är den här tisdagen slut. Den har väl vart sådär, inte det roligaste att må dåligt då. Men ska sova nu.. ska lägga mej tidigt (jämfört med annars) för jag har lite ont i huvudet och så för att jag ändå inte har något annat för mej så då kan jag ju passa på att försöka att vara piggare imorgon. :D
Lite web cam bilder från i SÖndags:
Aja, ...  inte dom bästa då men .. ja :P
SES IMORGON IGEN :D  Då kanske min juliias.se funkar. SKA det göra iallafall. Man får ju hoppas ;) :P

:D <3

Skrivet:    ·  bilder

Hemma...

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Sitter hemma just nu och tittar på tv. Är sjuk, började må dåligt på NO:n och sen så blev det bara värre så gick hem. Sitter just nu och tittar på tv och försöker fixa med min blogg. Juliias.se är aktiverad nu bara det att själva domänen inte funkar. Jag vet inte varför just nu, men det är det jag ska försöka att fixa nu.
Sitter också och lyssnar på ICA reklamen :P DIGGAR!  :D

Kanske!!!? ...

Skrivet:    ·  Julia Says
jag har fått det att funka nu. GJorde en ny blogg igår på Myshowroom.se och då så skrev jag in min domän sen och då så sa dom att den inte var riktad dit just nu så då fixade jag det. Och nu idag när jag skrev in det så stod det såhär:
Så nu kanske det kommer att funka snart .. Hoppas hoppas :D ♥
Nu ska jag bara flytta över alla inlägg.
SES ♥

JB??

Skrivet:    ·  Musik
Cody Simpson - On My Mind
Justin Bieber - Next 2 You

Lite lika elr??  :P

Big Brother

Skrivet:    ·  Julia Says
Just nu är det Big Brother time! Tv 11 just nu, (okej det är paus då men :P )

Svar på Tal :D

Skrivet:    ·  Allmänt
Sv: På ICA Maxi (Maxi ICA) ;)  Finns säkert att köpa på fler ställen men det var på Maxi som jag köpte den iallafall ;)

8 dagar kvar! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
Hej hej!
Idag är det första Maj så nu är det bara 8 dagar kvar tills min födelsedag (på måndag). :D Bästa dagen på året!
Bet mej nyss på läppen också, hoppade å sen så satte ja mej ner och då hoppade Alice och då så råkade jag få mitt knä upp så ja bet mej, har just nu tre små sår på läppen dådå. :(  såhär ser det typ ut:
stackars mej :'(
Nu ska jag ta och fortsätta med att spela lite, håller på att lära mej två låtar på gitarr, kanske ni får höra dom sen när jag är klar/kan dom.
SES  ♥

Design