Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

nyårslöften

Skrivet:    ·  Julia Says

* inte bråka lika mycket
* haffa pojkvänn
* höja betygen i skolan
* börja blogga bättre och intressantare
***
*HA DET SJUUKT KUL OCH 2012 SKA BLI BÄSTA ÅRET !

nyårsafton !

Skrivet:    ·  Julia Says
ska nu snart ta och sätta meuj i bilen å åka ner till älta, ska till min faster och hennes man och fira lite. ska jag va ärlig tror jag inte att det blir ett dugg kul ... hade hellre firat de me kompisar men fåår inte det längre (skulle gjort det först)...  men .. nä julia, sluta tänk så negativt nu. va posetiv, det är sista dan på 2011.
e lite halft rädd för det nya året som kommer, dom säger ju att jorden kommer att gå under den 21 december. men vet inte riktigt om man ska tro på det. man kan ju tänka såhär.. indianerna visste nått om denna dag å därför så gjorde ddom inte kalendern längre för det skulle bara vara slöseri, eller så orkade dombara inte mer så därför slutade dom där å tänkte att nån annan fick fortsätta. och då så slutade dom vid ett jämt tal, 21/12-12. (samma siffror jue) men man får hoppas på att det är det sista som stämmer, att jorden inte går under.

siiimon ! :D

Skrivet:    ·  Julia Says
sitter å snackar me siimon nue.
tryck på bilden för att komma till simons blogg !! :D <33


Dagens Outfit

Skrivet:    ·  Outfits
kofta - cubus (fick i julklapp)
linne - cubus ( fick i julklapp)
strumpbyxer - bikbok

@emmas place

Skrivet:    ·  Julia Says
sitter å myssser me gullungarna nu i våååra underbara onepices! :D eller emma fick låna min rosa så hon inte skulle känna sej så mobbad ;) sry för dej dåliga uppdatringen dom senaste dagarna med det har lxm intedirekt hänt nått spreciellt och har inte haft photoshop så har då inte kunnat fixa t.ex "hiss/diss, sno stilen osv. men men, imorgonså är det sista dan på detta år och kanske det sisa året vi får va me om.
bjuuder på nåra bilder på ossssssss!!!  :

biljard

Skrivet:    ·  Julia Says
bjudeer på nåra bilder från helgen ! :D
fotograf : ida

hihi viiist e ja snäääääl !

Skrivet:    ·  Julia Says

nu blire kääka paus

Skrivet:    ·  Julia Says

juklappar 2011

Skrivet:    ·  Julia Says
plånka ja fick av junie :D taaack !
såg nu att jag inte fått bilder på allt jag fick .. emn fick även .. :
* två linnen från cubus
* en tröja från holliester
* en kofta från cubus
* onepeace me amerikanska flaggan
* mjukisar (som ja ska byta)
* vit ögonskugga - loreal
* kamera objektiv - profil
* ericsaade affich av mina två små gullungar emma å maja :D
trooor de va allt :) e super nöjd iallafall
och sen så ska jag även få nån till julklapp på lörda å månda
update : kom på att jag och min syrra tillsammans fick en film "rango" och sen så fick jag "sims 3 djurliv" :D

gomorron !

Skrivet:    ·  Julia Says


vakna nyss, ska nu g ner och käka frukost, hoppas att det blir en sån där suupergod hotellfrukost med äggröra och sånt. men scandic brukar ha ganska god frukost, har, haha!, typ bott på scandic en stor del av mitt liv. mamma och pappa jobbade här när jag var mindre, eller inte scandic OPALEN utan scandic CROWN. vilket ligger här i göteborg. men denna gången fick vi inte bo där, farmor boka rum här istället så.

men vi hörs senare, ska efter frukosten till farfars grav :'( och sen så blire tillbaks till stockholm... hade gärna stannat här en vekca eller iallafall tills på freda typ å då bott här på hotell och sen fått träffa en massa gamla kompisar, gå runt i stan, mysa och bara njuta men men. nu bire stockholm igen, blir väll antagligen en massa shopping (MELLANDAGSREAN) å ska även kanske göra en till sak. men vill inte lova nått så därför säger jag inget om det heller.

höörs lite senare från bilen !

äntligen hemma

Skrivet:    ·  Julia Says
ätligen hemma på hotellet igen, skulle igentligen bloggat mer förut men datan ladda ut och alice hade laddaren så kunde inte, men ni klara er nog. kom till farmor vi 2 och kom hem för ca 45 min sen. det är en av anledningarna till varför vi inte firar jul på JULAFTON, (vi skulle aldrig komma hem ;) ) men nu ska ja faktiskt ta och kolla lite bloggar och sen så sova. ska va nere vid frukosten vid 9. ska försöka att hinna uppdatera något imorgon innan vi åker hemmåt igen.

puss puss :*

lite bilder från dagen/kvällen

Skrivet:    ·  bilder



satt å tog lite ego pics med emmas iphone .. hihi :) <3

on my way

Skrivet:    ·  Julia Says
sitter i bilden nu och lyssnar på one direction, fick deras album i julklapp så :) ska snart ta och försöka sova tror jag, sov ingenting inatt. har inte kunnat sova för det har blåst och vart tvungen att gå upp och ner för att kolla om selma kom in, men sen vi 03.00 kom hon in. försökte sova sen 22.00 och somna vi 4 och gick sen upp 2 timmar senare. när ja vakna hade strömmen gått så kunde inte platta håret eller så men vi ska förbi hotellet innan vi åker till farmor som tur é. :) så just nu sitter ja i min mysiga onepeace å tittar.

enligt GPSen så kommer vi att vara framme runt 12.45. men det är ingen trafik än så kanske att vi kommer fram tidigare.
image description
pösspöss

GODNATT

Skrivet:    ·  Julia Says
Bgår och lägger mej nu, ska upp vi sju imorgon och måste senast åka hemmifrån vid 8 så vill inte va för trött. ska åka till göteborg för er som inte visste det, ska på midda hos min farmor och sen så åker vi hem på tisda, då följer även mina kusiner med upp men dom stannar bara den kvällen/natten och åker då hem sen på morgonen. eller dom åker upp till östersund för att träffa min pappas gudfar som nyss har fått lamm. men kommer att ha internet i bilen så det lär komma en del uppdatering under dagen och även kvällen. men vi hörs! (bilder på allt jag fått kommer även imorgon :) )

Lööööwe it !

Skrivet:    ·  Julia Says

Dagens jul outfit

Skrivet:    ·  Julia Says

Ä man glaa nu lr ?! <333

Skrivet:    ·  Julia Says

Go' Jul

Skrivet:    ·  Julia Says

doppardan

Skrivet:    ·  Julia Says

dålig uppdatering

Skrivet:    ·  Julia Says
förlåt för en ganska dålig uppdatering den senaste tiden men har inte hunnit, och sen när jag haft tid så har det inte hänt nått och då inte känns för att inte skriva om nått så aa. men ska försöka nu igen, är inte så säker på att det blir så mycket uppdatering imorgon eftersom att det är julafton och allt men ska försöka så gott jag kan men i övermoron så ska uppdaringen bli som ny. ska även börja ta mycket kort och allt igen, inget kul att bara ha en massa bilder som en massa andra har tagit ju ? :) :love:

you´re my one and only christmas wish

Skrivet:    ·  bilder

den före doppar dan !

Skrivet:    ·  Julia Says
kom nyss hem, väcktes av den hemska väckarklockan vid 10.fixa mej och drog sen till stan för att möta emma, vi gick runt å valde outfits åt varrandra, ja köpte en till juklapp å åkte runt. mycket roligare än att sitta hemma å ruttna som jag nu gjort dom senate två dagarna. :) nu kommer snart maria och dom för lite (vet inte men dom kommer iallafall)  .. å imorgon är det julafton. har igentligen ingen julkänsla alls... all snö är borta (så dte känns typ som antingen sen höst eller typ tidig vår. VARFÖR SKA SNÖN FÖRSVINNA NU ?! men dom säger att det ska bli snö blandat med snö imorgon så man kan ju allti hoppas på att regnet försvinner och att det då bara blir snö :D
måste verkligen börja ta mer kort igen ! eller tar ganska mycket kort men orkar inte lädda upp dom. men ska försöka bättra mej.

A cinderella story

Skrivet:    ·  Julia Says

Fanns inge bra på tv så hyrde en film istället, fick bli "a cinderella story" det finns typ 100 olika veriationer av den å har sett typ 2 andra å nu blire tredje ;)

Imorgon är det dan före doppardan å tydligen så har dom fått för sej att d ska regna ... Vilket vi får hoppas på att det inte gör. Det måste ju bli en vit jul...

GODMORGON !

Skrivet:    ·  Julia Says
kanske inte kan kalla det morgon längre ? ,.. har precis duschat,  vaknade för ca . två timmar sen. ska nu ta och fixa mej och slå in dom sista julklapparna. hörs snart !

The boys who ...

Skrivet:    ·  Tankar och känslor

hmm ....

Skrivet:    ·  Tankar och känslor

granen

Skrivet:    ·  Julia Says
har precis satt upp granen och håller nu på att pynta den, går inte så bra direkt. ljusen funkar inte ... men vi har haft dom i över 60 år så det är klart, allt har sitt slut men pappa vill helst inte slänga dom (kan förstå varför) , hans mammas farmor tror jag hade den ( eller nu kanske jag gick lite för lång bak men men). men pappa ska försöka att fixa den imorgon :D
bild kommer när granen är klar ;)
kan bjuda på en bild från förra årets gran sålänge :

om du var här

Skrivet:    ·  Tankar och känslor
VARFÖR VARFÖR VARFÖR :... VARFÖR SKA JA ALLTID VARA SÅ FEEG !!!!

hårfärg ...

Skrivet:    ·  Julia Says

no more fears, no more crimes

Skrivet:    ·  Julia Says
omsminkad och sliten chey ;)

såå söööt gumman ! :D <3333

Skrivet:    ·  Julia Says

hemmaKväll

Skrivet:    ·  Julia Says

@emmas place

Skrivet:    ·  Julia Says
sitter me emma å nina hemma hos emma nu, kom precis hem från stan. skulle köpa julklappar men mamma och pappa vill tydligen inte ha några julklappar i år så dom satte aldrig inn några pengar på mitt kort så kunde inte köpa några en ska kanske in till stan nu på torsda eller onsda igen. eller imorgon.
bjuder på nåra bilder vi tog innan vi drog in till stan, då vi saatt å vänta på en viss nina som tydligen skulle sega...

max

Skrivet:    ·  Julia Says
kom nyss hem igen, har vart på MAX och käkat. eftersom att  mamma inte har vart där innan (det är nyöppnat och hon följde inte med på premiären) så ville hon åka dit. sitter nu och väntar på att pappa ska komma hem sen så kör han mej till centrum och där möter ja upp filla och sen så drar vi hem till henne. :)
pöss pöss ! :* :love:

fjärde advent

Skrivet:    ·  Julia Says
bara 6 dagar kvar tills julafton nu, och om 7 så är allt över.
(bild tagen imorse av meej)

tjuvarnas jul

Skrivet:    ·  Julia Says
missade  julkalendern imorse så snart blir det julklandern nu istället. om 5 minuter för att vara exakt.
idag så vaknade jag upp hos junie, vi käka lite och sen så vid 1 så kom mamma och pappa och hämta mej och nu så sitter jag här vid datan och bloggar. ganska tråkigt att vara själv men får inte va med någon denna helgen (mamma och pappa tycker jag är borta för mycket och sen då sover så länge och kan då inte äta frukost me dom -.-) men men.
bjuder på en bild från arkivet, (tror den är från i sommras?? :O )

dippen ;)

Skrivet:    ·  Julia Says
sitter just nu å blandar dippen. haha eller junie gör det och jag tittar på, hon tydligen proffs så jag fick inte hjälpa till. hon slog mej när jag skulle ge henne gräddfilen och så sa hon att jag var dålig å att bara hon kan blanda dippen rätt. man måste tydligen blanda den rätt vinkel och rätt cirkel drag, "typ såhär lixåm" . å sen så måste man även lägga på lagom mått pulver i taget. (näää, hon e jätte snäll, å har inte slått mej men jag fick faktiskt inte hjälpa till med nått !! :O )
nu ska vi tagga till hemmakväll å hyra nån film. höööörs seeen !! bjuder kanske på en liten videoblogg sen :D
bjuder på en gammal bild från arkivet :
pöss pöss !! :D :love:

@junies place

Skrivet:    ·  Julia Says
sitter hemma hos junie nu och chillar. slutade vi halv 12, 12, å nu äre äntligen jullov !! ska snart dra till centrum å käka lite drar nog hit sen igen.
bjuder på en supersööt junie å hemsk julia ! :
pöss pööss ! 

some help here?!

Skrivet:    ·  Julia Says

Vill färga håret, typ som färgen nedan eller skulle d va snyggt?? Själv tycker jag inte att det är för blont. Typ den färgen jag har velat ha ett tag nu men inte lyckats få den, men vet nu hur jag ska få den. Men vad tycker ni??

 

sjuk

Skrivet:    ·  Julia Says
drog inte till skolan idag, mår skiit. så just nnu så sitter ja å käkar nudlar å dricker julmust å kollar på film, BRIDESMADES. har set den innan men hitta ingen annan film just nu.
ska fixa en ny header sen också. men vi höörss.

sjuka lilla jag

Skrivet:    ·  Julia Says
gick hem vi 1 ida, har mått dåligt hela dan och i helgen men ville försöka för orkade inte åka hem, det är så tråkigt att sitta själv på bussen och sen komma hem å då bara sitta där å typ sova ? men blev inte direkt bättre så drog hem. vet inte om det blir någon skola imorgon, det får vi ta imrn bitti ;)

nu så ska ja få det att funka !

Skrivet:    ·  Julia Says

Skrivet:    ·  Tankar och känslor

Sometimes when I say "I am okey", I want someone to look in my eyes, hug me, and say: I know you're not.

Design