Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

vart är min... (Frankrike)

Skrivet:    ·  Resor

Kamera sladd... den är borta. Jag hade den ju igår för att ladda upp bilderna till bloggen men nu är den borta! Jag vet inte jag kanske glömde den här vid turist stället eller så ligger den någonstans i lägenheten... och jag som skulle visa min nya klänning, och jag vet inte riktigt om jag vågar ställa mig upp här och ta kort med webb kameran???

 

Men iallafall :( Jag kanske kan komma tillbaka hit sen om jag kanske då har hittat sladden eller så får det bli på söndag eller måndag då vi är hos mormor och morfar eller så fort vi kommer in i sverige för då kan jag ju använda Telia saken :P   Jag har ju inte sagt det än men jag kommer inte att kunna blogga i morgon för vi åker tidigt och det här stället öppnar ju inte först halv 10! Men ni får klara er en dag utan mig :( eller kanske 2 :(

 

Men fortsätt att kolla båda dagarna för kanske kan blogga... det beror på jag kanske kan använda pappas mobil men tror inte det... eller så kanske det finns internet på hottellet :)

 

Ha ha jag tog nyss en bild:

 

Vad tycks???

 

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra mer än att vi ska äta på en resturang ikväll som heter: Nord-Syd  och att vi sen ska äta glass :)  och att jag ska ta en massa kort här på staden och så så ni får se hur det ser ut :)

 

Igår kollade vi på: Det Brinner! som vi fick låna av Hanna men sen så gick det inte att kolla mer för det va typ deras hund eller så som hade bitit i CD:N så den gick inte att kolla på mer men vi ska köpa den :)  (jag har sett den innan men kommer inte ihåg så mycket av den)

 

Men ni får ha det så bra :)

 

Kramar Julia <3




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo