Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Knas

Skrivet:    ·  Julia Says
Ligger nu i sängen med datan i knät. Har verkligen ingenting att göra och har inte haft de på 1 1/2 timmar ! så sjukt hemskt, skulle vart med Emma, Maja, Junie och några till men på väg till bussen så snubblade jag på en tjej så ramlade och min ben blev värre. Vet inte riktigt vad som hade hänt innan men har typ sträck en muskel så har inte kunnat gå på två dar och sen nu idag så har jag ändå gått normalt jämfört med innan då jag gick som en rutten banan om inte värre och nu går jag så igen så kände inte direkt för att dra ut då :( så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska röra sej framåt så man snart kan sova eller nått ? Kan ju inte gå och lägga mej vid halv 11 en fredag, går lixom och lägger mej senare på vardagar. :/ Så snälla tid, kan du inte helt plötsligt bli iallafall en timme senare så den blir halv 1, lite snabbare iallafall. 
 
Men ska ta och kolla runt på andra bloggar nu, fördriva tiden och samla på en massa inspriation till min blogg :) puss ! 
 
 
 
♡Sofia Andersson♡
Skrivet: 2012-10-13,  kl. 11:29:11 Blogg:  http://alsolian.blogg.se

Ja det har jag gjort, har skrivit flera gånger till honom men han svarar aldrig... Och nu har han blockerat mig haha -.-

Hihi tack! :D




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo